8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borec - kniha o lékařce s psychiatrickou praxí

21. 05. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Borec
Autor: Danielle Steel
Nakladatelství: Euromedia Group, k.s., Ikar
Rok vydání: 2010
Rozměry: 132 x 206 mm
Počet stran: 224 str.
Cena: 214 Kč

Maxine je lékařka a má renomovanou psychiatrickou praxi. Se třemi dětmi a chůvou žije v New Yorku a její skvěle zorganizovaný život málokdy vybočí z každodenního shonu mezi ordinací a domácností.

borecDeset let byla vdaná za Blaka Williamse, muže oslnivého a talentovaného, ale naprosto nevyzpytatelného. Podnikání ve světě internetových firem mu vyneslo takové bohatství, že mohl zanechat práce a věnovat se svým zálibám. Napřed vzdalovala Blaka od rodiny práce, potom neodolatelná touha cestovat po světě, kupovat si sídla ve vyhlášených letoviscích, sbírat umění a žít ve vysoké společnosti. Děti vídaly svého otce jen zřídka a Maxine časem usoudila, že mohou žít i bez něho. I po rozvodu Blake rodinu stále navštěvuje, půjčuje jim svou nádhernou jachtu, ale jinak pokračuje v životě světoběžníka, nyní ve společnosti krásných mladých žen. Maxine se věnuje výchově jeho dětí a své práci. Po čase se však zamiluje do doktora Charlese Westa, který je usedlý, zodpovědný a hlavně stále přítomný. Proto představuje pravý opak Blaka a pro všechny nastává zásadní změna.

Ukázka z knihy Borec:

Malá jednomotorová Cessna Caravan se povážlivě nakláněla a pohupovala nad mokřinami západně od Miami. Letadlo bylo tak vysoko, že krajina pod ním vypadala jako krásná pohlednice, ale pozornost mladé ženy rozptyloval vítr vanoucí dovnitř otevřenými dvířky. Křečovitě svírala bezpečnostní popruh a nevnímala nic než nesmírnou rozlehlost prostoru pod nimi. Muž stojící za ní jí řekl, aby skočila. "Co když se mi neotevře padák?" zeptala se a přes rameno na něj ustrašeně pohlédla. Byla to vysoká, krásná blondýnka s nádhernou postavou a půvabnou tváří. Oči měla vykulené strachem. "Věř mi, Belindo, otevře se," přislíbil jí Blake Williams a v jeho pohledu se zračila naprostá jistota. Parašutismus byl už celá léta jednou z jeho vášní. A pokaždé mu dělalo radost, když ten úžasný pocit mohl s někým sdílet. Belinda na seskok přistoupila před týdnem u skleničky ve vyhlášeném soukromém nočním klubu na South Beach. Druhý den jí Blake zaplatil osmihodinový kurz a zkušební seskok s instruktory. A teď byla Belinda připravená na seskok s ním. Byla to jejich teprve třetí schůzka, ale Blake líčil parašutismus tak lákavě, že po druhém koktejlu Belinda se smíchem pozvání ke společnému seskoku přijala. Neuvědomila si, do čeho se pouští, a teď byla nervózní a nemohla pochopit, jak se k něčemu takovém mohla nechat přemluvit. První seskok se dvěma instruktory, který jí Blake zařídil, ji vyděsil k smrti, ale zároveň ji na tom cosi vzrušovalo. A seskok s ním samotným bude nezapomenutelný zážitek. Nemohla se dočkat. Blake byl tak okouzlující, tak pohledný, tak fantastický a zábavným, že s ním klidně půjde a vyzkouší v jeho společnosti cokoli, dokonce i vyskočit z letadla.


Tuto knihu Borec koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !