Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broumov zažil Silvestra s dobrou věcí

7. 12. 2007 | Úspěšní lidé
Vánoce 2007 se uskutečnily v Kulturním domě Střelnice, kde zcela zaplněný sál sledoval bohatý program, který se změnil v silvestrovskou show, jak nazvali občané města Broumova program, který snad ještě nepamatují, herci povídali o vánocích, dárcích, zpěváci zpívali a tančilo se.

Ve dvouhodinovém programu vystoupila řada osobností jako je Alice Springs, která program zahájila a zpívala koledy s diváky v sále: „Mám angínu, tak zpívejte vy!“, nařídila divákům v sále Alice.

Broumov zažil Silvestra David Spilka v zákulisí se tulil ke své přítelkyni Tereze Nejdekrové ze Superstar. České vicemiss Lilian Sarah Fischerová a Mirka Košťanová neustále si povídaly v zákulisí. Lilian nerada nakupuje dárky: „Nechávám to na poslední chvíli.“ usmála se Lili. Jitka Čvančarová prozradila, že vánoce má velmi ráda a dárky už má nakoupené. ”Ale nerada dělám cukroví,“ usmála se Čvančarová. Míša Wostlová a Edita Hortová prozradily, že rádi mají cukroví, které oni nedělají, protože ho stejně péct neumí. Petr Zvěřina se svěřil, že adoptoval v dětském domově holčičku. Zbyněk Drda ladil v zákulisí kytaru Martinu Ševčíkovi Klára Zaňková zazpívala se svou sestrou Veronikou. Pavel Poulíček dorazil sám, ale velmi se pobavil při rozhovoru se Zuzku Belohorcovou - povídali o shořelém stromečku. Dále vystoupili Pluto a sestra Madalena, Marek Dobrodinský a Veronika Dobrodinská. Michal Hudček dorazil s angínou. Mirek Paleček je již tradičním broumovským hostem a lidé ho odměnili velkým potleskem.

Broumov zažil Silvestra Broumov zažil Silvestra














O velký rozruch se postarala moderátorka večera Zuzana Belohorcová, která dorazila pět minut po začátku a z dálky křičela: ”Už jsem tady, převlékla jsem se v autě! , a běžela na pódium za Vítkem Havlišem, který také celý večer moderoval.

Broumov zažil Silvestra Celkový výtěžek činil 127 938 Kč v materiální a finanční podobě a je určen Dětskému domovu v Broumově, děti dostanou řadu dárků pod stromeček.

Jsem moc rád, že se akce povedla a byla to již má poslední letošní akce, musím poděkovat dětem z Dětského domova, kteří mi pomáhali při přípravách celé akce. Přeji všem krásné vánoce, dodal David Novotný.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !