Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na čistou toaletu?

21. 09. 2009 | Domácnost
Čistá toaleta je vizitkou každé domácnosti, a proto by jí při úklidu měla být věnována náležitá pozornost. Je to místo, podle kterého si návštěvníci vytváří celkový dojem, ať už se jedná o restauraci nebo o váš domov.

Toaleta je místem, kde je obecně vlhké prostředí, proto byste při řešení vašeho WC měli myslet také na výměnu vzduchu. Základem jsou ventilátory, které odstraňují vlhkost i nepříjemný zápach. Můžete také použít různé osvěžovače. Pokud však nedojde k cirkulaci vzduchu, pouhé použití spreje vám pomůže jen minimálně.

ToaletaKaždá toaleta skýtá několik rizikových míst, která jsou ideálním prostředím pro množení bakterií. Například přechod mísy do podlahy (pokud nemáme závěsnou mísu), vnitřní záhyb keramiky nebo stojan na WC štětku. Tato místa je nutné čistit co nejdůkladněji a nejlépe vytřít dosucha. Dnes již existuje řada přípravků, které si umí poradit s bakteriemi přímo v místech, kde se můžou zachytit, množit a šířit do okolí.

Základem je pravidelná důkladná dezinfekce čisticími a dezinfekčními WC gely. Vnitřní prostředí mísy je nutné udržovat hygienicky čisté i průběžně. Ideálními přípravky pro toto permanentní udržování hygieny jsou přívěsky, které při každém spláchnutí zlikvidují v míse bakterie i na těžko dostupných místech a udržují tak toaletu perfektně hygienicky čistou. Moderní víceúčelové WC přívěsky obsahují účinné složky, které ničí mikroby a současně odstraňují zápach, případně povrch toaletní mísy také zářivě vybělí. Často dodají toaletě příjemnou vůni a stávají se tak komplexním pomocníkem v řešení WC hygieny.

Dalším problémem, se kterým se můžeme setkat, je vodní kámen a usazeniny, které obvykle způsobují, že povrch toaletní mísy je matný, našedlý a bez lesku. I na vyřešení tohoto problému v dnešní době existují speciální WC přípravky v podobě čisticích gelů i přívěsků. Ty obsahují látky k odstranění vodního kamene a usazenin či speciální bělidla, které povrch toalety dokonale vybělí.

Zavěsek na wcDobrý čisticí prostředek by měl zanechat lesklý a bílý povrch toaletní mísy, aby usazeniny neměly šanci se na povrchu zachytit. Ideálním řešením pro dezinfekci a bělení je použití čisticích prostředků, které ve svém složení kombinují chlornaté dezinfekční a bělicí složky s jedlou sodou. Tyto WC čističe povrch toalety dokonale vydezinfikují i vybělí. Novinkou na trhu jsou také bělicí přívěsky s obsahem jedlé sody, které zajistí, že vaše toaleta zůstane perfektně hygienicky čistá, lesklá a bílá bez nutnosti každodenního důkladného čištění gelem.

Zdroj: WC Net

Sixtie
ChytraZena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
hlavne chcem wecko vysuté
Obrázek uživatelky
profil
dobrý článek
Obrázek uživatelky
profil
se má do mísy nalít Coca-cola. Obsahuje kyselinu fosforečnou, která vyžere špínu.
Obrázek uživatelky
profil
je to tak
Obrázek uživatelky
profil
Denkas-ko, naprosto s Tebou souhlasím, jenom jsem to viděla a první, co mi napadlo jsi už napsala Ty
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda