8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh FOR SENIOR nabízí inspiraci pro aktivní život ve zralém věku

24. 02. 2009 | Výstavy
Potřeby pro aktivní život – od lázeňských pobytů šitých seniorům na míru, přes sportovní potřeby pro seniory, až po širokou nabídku bezpečnostních detektorů. To je jen malý výčet  z nabídky, kterou nabídne návštěvníkům 3. ročník veletrhu pro aktivní život ve zralém věku FOR SENIOR. Ten se uskuteční ve dnech 5. – 8. března v Pražském veletržním areálu Letňany.

Ceny vstupného:
děti do 6 let: zdarma
žáci, studenti, důchodci, ZTP: 60 Kč
základní vstupné: 100 Kč
rodinné ( 2 dospělí + 2 děti ): 200 Kč

Veletrh FOR SENIOR je jedinou odbornou veletržní akcí v Čechách zaměřenou na tuto cílovou skupinu.  „Mnoho dnešních seniorů jsou lidé, kteří chtějí aktivně trávit volný čas. Čím dál více z nich se věnuje sportu, kultuře, vzdělávání. Ovšem každá činnost má v každém věku svá specifika. A pro ně jsou tu právě univerzity třetího věku, speciální jazykové kurzy, lázeňské pobyty na míru a další aktivity, které jim nabízí právě tento veletrh,“ říká manažerka akce Alena Vrátná a dodává, že tvář veletrhu se však stále ještě formuje.

for seniorO tom svědčí i vystavovatelé, kteří se na veletrh vracejí opakovaně, a každý rok jejich počet vzrůstá. Letos se rozšířila nabídka lázeňských pobytů pro seniory. Nechybí organizace nabízející tipy pro využití volného času, firmy nabízející potravinové doplňky ani instituce zaměřené na vzdělávání seniorů. Kromě již zmíněného se letos na veletrhu představí Mobilní edukačně-preventivní centrum pro seniory s projektem „Corega Senioři 2009“, které je určené nositelům zubních náhrad. Senioři zde mají mimo jiného možnost konzultací se stomatologem a dentální hygienistkou. Podruhé se veletrhu účastní společnost Bodeček Industries, nabízející kola pro seniory. Stejně tak podruhé budou vystavovat i společnosti Multitone CZ  a Griffin Medical Alarm,  nabízející systémy přivolání pomoci a různá bezpečnostní zařízení pro seniory. Chybět nebude ani Sdružení obrany spotřebitelů, jehož rady jsou mnohdy k nezaplacení.

A proč by si návštěvníci neměli 

FOR SENIOR nechat ujít?

„Už jen proto, že tu mohou načerpat inspiraci pro blížící se jarní dny. Kam vyrazit, jaké pěkné lázně navštívit, jaké si pořídit sportovní pomůcky. Kromě toho platí vstupenka na celý komplex veletrhů FOR FAMILY, jehož je FOR SENIOR součástí. K vidění tedy bude ještě veletrh cestování FOR TRAVEL, veletrh bydlení FOR HABITAT, zahradní veletrh FOR GARDEN a veletrh potřeb pro děti FOR KIDS.  Takže doporučuji vyrazit s celou rodinou – od prarodičů po vnoučátka  - a strávit příjemný den na veletrzích pro celou rodinu FOR FAMILY,“ uzavírá manažerka veletrhu.


Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách veletrhu FOR SENIOR.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !