Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čaj nejen o páté

20. 11. 2016 | Knižní tipy
Název: Čaj nejen o páté
Autor: Karen Sullivanová, Graingerová Paula
Překlad: Eva Fuková
Nakladatelství: Metafora
Rok vydání: 2016
Počet stran: 144 stran
Cena: 314 Kč

Bylinkové čaje pro potěšení i zdraví. V téhle „čajové krabičce", sbírce dokonale sestavených receptů najdete bylinkové čaje na všechny možné neduhy těla i ducha. Čekají vás tu čaje proti nachlazení, na dobré spaní a správné trávení, na zahřátí v zimě i ochlazení v létě, elixír pro odvahu či energii, stejně jako odvar pro uklidnění a relaxaci. A to samozřejmě zdaleka není všechno.

Čaj nejen o pátéPotřebujete posílit imunitu? Žádný problém. Máme pro vás čaj plný antioxidantů a dalších prospěšných látek, který pomůže zvýšit odolnost proti nemocem. A co takhle čaj pro štěstí? Taky máme. Posaďte se s voňavým šálkem do pohodlného křesla a uvidíte, jak vám vyloudí úsměv na tváři. Chcete ráno plni energie vyskočit z postele? Tak to si nalistujte a uvařte čaj na dobré ráno. Všechno vám půjde pěkně od ruky.

Nakonec kniha nabídne ještě přehledný Herbář se všemi bylinkami, které jsou ve všech receptech použité. Dozvíte se o jejich vlastnostech a účincích, takže vždycky budete vědět, na jaké problémy se která hodí a naučíte se míchat své vlastní směsi přímo na míru.


Tuto knihu Čaj nejen o páté koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Metafora.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !