Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čelenky jsou módní hit

7. 08. 2010 | Trendy

Hrála jste si v dětství na princeznu a nosila čelenku? V dnešní době už čelenka není jen pro mladé slečny. Postupem času se z čelenky stal doplněk, který bude vždy oblíbený. Se správně zvolenou barvou čelenky vykouzlíš nejen elegantní účes, ale i sladění tvé čelenky s tvým outfitem.

 

Druhy čelenek

Máme štěstí, že jsou čelenky tak moc oblíbené, že je široký výběr a jsou v mnoha barvách.

 

Dívčí čelenky: Dívčí čelenky se vyznačují především malou mašlí po stranách. Jsou široké i úzké a dokonale dotvoří váš dívčí roztomilý vzhled.

Úzké čelenky: Z těchto čelenek se nejvíce nosí slabé stříbrné či zlaté čelenky. Hodí se např. na party, nebo ples. Tip: Skvěle se hodí ke kostýmku, nebo společenským šatům.

Široké čelenky: Ta vám perfektně stáhne vlasy a udrží je tak, jak jen vy chcete. K dostání je především v jedné barvě, existují ale i puntíčkované široké čelenky, který se hodí k retro stylu.

Hippies čelenky: Nosí se jako čepka a nejvíce je nosí celebrity. U nás tak oblíbené nejsou.

Látkové čelenky: Vhodná ke sportu, učení, nebo k odpočinku doma. Překáží vám ofina a pořád vám padají do obličeje vlasy? Tak to je tahle čelenka pro vás jako stvořená.

Dvojité čelenky: Jsou z plastu a obě dvě její části mají většinou stejnou barvu. Vypadá to zajímavě, tajuplně, jsou napevno spojeny a skvěle drží.

Šátkové čelenky: Plápolají z ní dlouhé látkové konce. Můžete sehnat i sladěný komplet kabelka + čelenka. Tip: Dokonale se hodí k lehkým šatům, ovšem pozor na barvy! Vše by mělo být sladěné.

 

Kde je koupit?

Všude kolem vás. V bižutériích, v obyčejných obchodech, v obchodech s vlasovými doplňky, někdy dokonce i v drogériích. Cena se pohybuje kolem 60 - 200,- Kč.

 

Nikollete

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Čelenky jsou super záležitost, ale trpím migrénami a čelenka nebo sepnuté vlasy v culíku nebo drdolu mi občas bolest hlavy přivodí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky jsem je nosívala jak jsem mněla dlouhé vlasySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles