Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výstava ELEGANCE vám letos nabídne moderní trendy v oblékání, doplňky, péči o pleť a vlasy

26. 03. 2012 | Trendy
Výstaviště Lysá nad Labem Vás zve na sedmnáctý ročník výstavy Elegance v termínu od 12. – 15. dubna 2012. 

Výstava ELEGANCE nabídne návštěvníkům moderní trendy v oblékání, módní doplňky, péči o pleť a vlasy. Spolupracujeme se stálými vystavovateli, a to jak výrobci, dovozci i prodejci z oboru konfekce, textilu, spodního prádla, kožené konfekce i kožené galanterie. Každým rokem se tu sejde přes 100 vystavovatelů. Většina z nich jsou české firmy, což návštěvnice velmi oceňují, zvláště proto, že jejich ceny jsou velmi přáteské. Vedle textilu a prádla zde návštěvnice najdou stánky s bižuterií a kosmetikou.

výstava EleganceBěhem celé výstavy bude část haly A1 věnována Africkému trhu a výstavě afrických soch a obrazů. Můžete si přijít vybrat například z originálních šperků z různých koutů Afriky, z hraček v podobě afrických zvířat, z pestrobarevných látek a oděvů a mnoha dalších věcí. Budete moci ochutnat africké pokrmy. Vystaveny zde budou kamenné sochy ze Zimbabwe, obrazy malířky Radu Tesaro, obrazy od malířů z Tanzanie i fotografie africké přírody a místních lidí. K dizpozici bude dětský koutek zaměřený na Afriku a to i během sobotního večera.
V sobotu 14. 4. od 18 hodin se uskuteční speciální sobotní večer – AFRICAN FASHION.

Program bude barevný a plný hudby - neváhejte a přiveďte sebou i Vaše děti! Zahraje a zatančí skupina Aneboafro, při módní přehlídce si vyberete z afrických modelů značky Chizika pro děti i dospělé a bývalá diplomatka ze Zimbabwe PhDr. Marie Imbrová představí krásu afrického šperku.
Jedenácté pokračování bude mít v rámci Elegance úspěšná soutěž mladých módních tvůrců AVANTGARDA 2012.

Ve čtvrtek 12. dubna 2012 se utkají studenti v soutěži oděvních oborů, a to v tvorbě z tradičních a netradičních materiálů, letos je prvně vyhlášeno téma „Barvy Afriky“. Ve stejný den změří své dovednosti i studenti – šperkaři. Do poroty usednou známé české návrhářky Helena Fejková, Tatiana Kovaříková a návrhář Josef Ťapťuch, dále redaktorka Textilžurnálu Alena Blažková nebo Olina Kopalová výrobce korunek pro české MISS. Soutěž bude moderovat herec Lukáš Hejlík.

výstava EleganceV pátek 13. dubna se bude soutěžit v oboru kadeřnickém a vizážistickém. Záštitu nad touto soutěží převzal Tomáš Arsov, známý z pořadu „Mladší o pár let“, který také věnuje do soutěže atraktivní ceny. Soutěž bude provázet herečka Bára Štěpánová.

Současně s výstavou Elegance probíhá výstava DĚTSKÝ SEN. Návštěvníci mohou nakoupit dětské oblečení, hračky, kočarky a mnoho dalšího pro své ratolesti. Děti si budou moci pohrát v dětském koutku, zasoutěžit nebo něco namalovat.

V tomto termínu probíhá výstava NARCIS. Výstava Narcis vstupuje již do svého jedenáctého ročníku. Nabízí návštěvníkům krásné expozice rozkvetlých jerních cibulovin, ozdobných dřevin a bonsají. Žena a květina patří k sobě, takže spojení těchto výstav přiláká pře 20 tisíc návštěvníků.

Výstavy Elegance, Dětský sen a Narcis jsou otevřeny od čtvrtka 12. dubna do neděle 15. dubna, vždy od 9 do 17 hodin.


Zdroj, foto: Výstaviště Lysá nL

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jeden docela slušivý účes a poslední fotka hezká, jinak nic moc - fotky tmavé, nevýrazné, unuděné...
Obrázek uživatelky
profil
vždycky nám říkali, že 3 barvy a dost, ona jich tam má trochu moc, ale účes hezký
Obrázek uživatelky
profil
účes se mi moc líbí.
Obrázek uživatelky
profil
Úžasné účesy to by bylo něco pro mě a mamku Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
líbilo by se mi tamSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka