Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete flirtovat online? Najít muže je snadné

6. 03. 2020 | 
-Komerční sdělení-

Možná už budete mít první odpověď na inzerát během několika minut, protože internet proces mezilidského seznamování značně zrychluje – a rozhodně to neplatí jen pro hledání vážných vztahů, ale i snahu prožít si hezký flirt nebo dokonce i milenecký vztah. Někdy není dostatek času kvůli práci a jindy nebude ani ve volném čase dost dobrých příležitostí něco podobného najít. Takže nezbývá než se osmělit zaklepat na online dveře, za kterými se může ukrývat mnoho zajímavého. Necháte se také zlákat do víru vášně?

Prohlédněte si tisíce zajímavých profilů, osloví vás nějaký?


Když se řekne flirt seznamka, mnoha lidem se určitě vybaví obrovský zájem, který se s tímto polem působnosti zákonitě pojí. Není ani divu, zahnat podzimní nudu nebo si užít jaro v rozpuku přeci chtějí nejen mladí, nabízí se tu šance oslovit stovky a tisíce uživatelů, kteří hledají trochu dobrodružství a také zpestření každodenní neútulné šedi. Pokud máte zájem najít partnera jen na milostné hrátky či trochu kultury, ale žádný vážný vztah nehledáte, je právě na podobných typech seznamek skutečně jedinečná šance. Navíc, ženy jsou dobývány a muži dobývají – tak to platilo a platí snad od úsvitu věků, výjimek potvrzujících pravidlo opravdu mnoho není.

Jedním ze zajímavých tipů na podobné povyražení je třeba seznamka nazvaná nanejvýš přiléhavě Divokerande. Přes půl milionu uživatelů je už přeci hodně, zaměření provozovatelů na bezpečnost a diskrétnost jistě potěší všechny, kteří právě zvažují vytvoření profilu. Erotika pro všechny nad osmnáct let, VIP členství, a ještě k tomu možnost si celou seznamku nezávazně vyzkoušet po dobu patnácti dnů. Sami si tak ověříte, jestli vám Divoké rande bude vyhovovat nebo dáte šanci konkurenci. Jistě, seznamek zaměřených na flirt je přece hodně

Muži se sami přihlásí, stačí se vlastně jenom ukázat


Přijít na seznamku a mít už pár oslovení ještě před tím, než bude večer? Jistě, pokud se zrovna teď hledá milenec, zájemců bude rozhodně celá řada. Nabídka zní hodně lákavě a bylo by s podivem, kdybyste neměla příštích pár dní přeplněnou schránku. Vzkaz na vzkaz a doslova jedna lichotka za druhou, nešetří se superlativy a možná ani nebude ve vašich silách a možnostech na vše odpovědět. Vyberte si proto jen zajímavá oslovení, která slibují kulturní konverzaci a možnost dlouhodobého, i když pochopitelně ne zcela vážného, vztahu. Někdo je delší dobu sám a nikoho nehledá, jiný by zase rád únik z dlouhodobého stereotypu, který ho už dokonale unudil. Na co nezapomenout, když chcete flirtovat online?

    • Bezpečnost především. Nikomu nesdělujte tak citlivé osobní údaje, aby vás snad mohl kompromitovat na veřejnosti. Podobné odhalení by pak stavu věcí určitě neprospělo.
    • Fotografie nevyměňujte. Počkejte si naživo. Jistě, mluvíme o těch intimních, nevinnou civilní fotku jistě dát všanc můžete. Ale ta opravdu hodně odhalená by neměla vyjít na veřejnost.
    • Nestandardní chování hlaste administrátorům. Ti jsou na podobných seznamkách hodně bedliví a když bude nějaký uživatel zahlcovat vaši schránku nepříjemnými zprávami, brzy jej zablokují. Nakonec, nedá tohle snad agresorovi za vyučenou? Klepnout přes prsty potřebuje!

Další zajímavou možností, určenou hlavně pro náročnější, je Elite date recenze. Více než 150 tisíc uživatelů je rozhodně dost na to, abyste našli někoho zajímavého – a to už opravdu brzy! Stačí jen vhodně vybraná profilová fotka, která dělá půl úspěchu. Vyplníte obsáhlý test osobnosti a hned budete mít jasněji o tom, který potenciální protějšek by k vám byl nejvhodnější. Psychologie nelže, je to věda jako každá jiná a má své platné zákonitosti. Proč jí tedy nedat šanci, i kdyby šlo jen o menší flirt? Nemusí přeci skončit jen a pouze u něj, třeba si budete rozumět natolik, že se dáte ve finále dohromady se vším všudy…




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !