Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014

24. 02. 2014 | Kultura
Nejlepší světová akrobatická show SHANGHAI NIGHTS – čínský zázrak mezi včerejškem a dneškem v březnu v České republice.

Čínský národní cirkus, prezentující akrobatické umění s tradicí starší než 2000 let v bezkonkurenční, jedinečné show, míří za českými diváky s novým programem SHANGHAI NIGHTS. Od 18. do 23. března Čínský národní cirkus vystoupí v Liberci, Ostravě, Brně, Pardubicích, v Praze a Českých Budějovicích a je jisté, že to bude nevídaný zážitek. Mladý soubor třiceti výjimečných čínských artistů tentokrát zve na výlet do Šanghaje, magického přístavního města, jehož prostřednictvím se po tisíciletí nedotčená čínská kultura ve 20. století začala otevírat světu. Nový je nejen příběh, přibližující pozoruhodnou epizodu čínských dějin, a strhující hudba, která jej provází. Nová jsou také unikátní akrobatická čísla, opět posunující hranice možného. Díky velkému zájmu i o letošní představení již zbývají v předprodeji poslední vstupenky.

Čínský národní cirkus„Čínské akrobatické mistrovství se pomalu dostává do povědomí lidí, znají je z televize, filmů, pro některé reprezentuje stále oblíbenější tzv. nový cirkus, tedy cirkus bez zvířat. Ovšem představení Čínského národního cirkusu se nedají s ničím srovnat. Vidět na vlastní oči tu neuvěřitelnou akrobatickou dovednost a mentální sílu čínských artistů... Na to zkrátka nikdy nezapomenete,“ říká Ladislav Knos, který se desítky let pohybuje ve světě mezinárodního cirkusu.

Čínský národní cirkus letos slaví 25 let existence, na počest tohoto výročí vznikla nejvýpravnější a nejpropracovanější show v historii – SHANGHAI NIGHTS, se kterou soubor během čtyřměsíčního turné objede celou Evropu.  Německo, Rakousko, Švýcarsko, Česká republiku, Slovensko... V plánu je téměř 200 představení a dohromady jen 5 dnů volna, což vyžaduje obdivuhodné nasazení a profesionální přístup od artistů i technického a organizačního štábu.
„Když diváci aplaudují, jsem dojatá, je to skvělá odměna, ale uvědomuji si, že to není jen tak zadarmo, musíme se stále připravovat a trénovat, aby bylo vystoupení perfektní. S akrobacií jsem začala v pěti letech, denně trénuji 2-3 hodiny, abych se udržela v dobré kondici,” říká jedna z členek Čínského národní cirkusu.

Čínský národní cirkusDo České republiky Čínský národní cirkus zavítá potřetí. Velkým úspěchem u veřejnosti i odborné kritiky skončila už první návštěva excelentních čínských akrobatů, kdy s programem Hedvábná stezka dvakrát beznadějně vyprodali velký sál pražského Kongresového centra. V následujícím roce show FENG SHUI Životní harmonie s mimořádným ohlasem předvedli kromě Prahy také v dalších českých městech a letos na seznam tuzemských zastávek aktuálního turné Čínského národního cirkusu přibyly České Budějovice a Liberec.

Předprodej vstupenek na Čínský národní cirkus – SHANGHAI NIGHTS v síti TICKET ART. Ceny vstupenek: 990, 790, 590, 390 Kč (ZTP/P – 99 Kč + doprovod za plnou cenu).


Čínský národní cirkus - show SHANGHAI NIGHTS 2014:

18. 3. 2014 od 19:00 hod. – LIBEREC, Tipsport Arena
19. 3. 2014 od 19:00 hod. – OSTRAVA, Sareza
20. 3. 2014 od 19:00 hod. – BRNO, Hala Vodova
21. 3. 2014 od 19:00 hod. – PARDUBICE, ČEZ Arena
22. 3. 2014 od 14:00 hod. – PRAHA, Kongresové centrum
22. 3. 2014 od 19:00 hod. – PRAHA, Kongresové centrum
23. 3. 2014 od 16:00 hod. – ČESKÉ BUDĚJOVICE, Budvar Arena
24. 3. 2014 – Slovensko, BRATISLAVA, Hala Pasienky




Zdroj, foto:
Čínský národní cirkus / TICKET ART PRODUCTION, s.r.o.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014:

Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014
Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014
Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014
Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014
Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014
Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014
Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014
Čínský národní cirkus v akrobatické show SHANGHAI NIGHTS 2014
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !