Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cvičebnice sebelásky

12. 06. 2023 | Knižní tipy
Název: Cvičebnice sebelásky
Podtitul: Krok za krokem k lepšímu životu
Autor: Kateřina Žáková
Nakladatelství: Pointa
Rok vydání: 29.05.2023
Rozměry: 130 x 200 mm
Vazba: brožovaná lepená
Počet stran: 168
Cena: 254 Kč

Představte si, jaké by to bylo, cítit se opravdu spokojená a šťastná. Věřit si, umět se za sebe postavit, nenechat se ovlivňovat okolím. Umět říkat NE. Neužírat se už minulostí, nebát se budoucnosti a užívat si přítomnosti. Žít svůj život.


Mít se na prvním místě, plnit si své sny, touhy, potřeby a přání bez výčitek. Moci si dovolit odpočívat. Zkrátka se hýčkat a mít se ráda… Já už konečně vím, jaké to je. Naučila jsem se to. A ráda to naučím i vás. Pomůžu vám na vaší cestě za lepším životem!

Cvičebnice sebeláskyKrok za krokem vás provedu sebepoznáním, sebepřijetím a odpuštěním až k sebelásce. Objevíme spolu klíč k lepšímu životu. Zamilujete se do sebe na druhý pohled a naučíte se, jak každý den žít ve štěstí, lásce a radosti.


Ukázka z knihy Cvičebnice sebelásky:


KLÍČ K LEPŠÍMU ŽIVOTU

Ve zkratce jsem přišla na to, že když budeme mít samy se sebou pěkný vztah a budeme se mít rády, sílu najdeme v sobě a ustojíme pak všechno na světě – ať to bude rozchod s partnerem, stres v práci, ztráta zaměstnání či deprese. Zjistila jsem, že to je ten problém – ta příčina, proč tolik žen, naoko – v očích druhých – šťastných a spokojených, upadá do depresí, s otázkami proč tady vlastně jsou, proč nejsou upřímně a vnitřně šťastné, a v nejhorší fázi i s pomyšlením na sebepoškozování nebo sebevraždu.

Slýcháte od okolí, nebo si to jen myslíte, že si vlastně nemáte na co stěžovat? Máte střechu nad hlavou, máte práci, máte rodinu, děti, partnera, koníčky. Co víc od života vlastně máte ještě chtít?
A přesto se cítíte jako nešťastná troska, uvnitř trpíte a nemůžete o tom nikomu říct – okolí by se vám vysmálo, nepochopilo by, na co si vlastně stěžujete.


Tuto knihu Cvičebnice sebelásky zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cvičebnice sebelásky:

Cvičebnice sebelásky
Cvičebnice sebelásky
Cvičebnice sebelásky
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !