Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děláme si to doma sami 3

6. 11. 2018 | Knižní tipy
Název: Děláme si to doma sami 3
Autor: Alena Thomas
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 10/ 2018
Formát: 200 x 200 mm
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 416 stran
Cena: 398 Kč


Herbář receptů pro domácí lékárnu, kosmetický salón i špajz. Geniálně jednoduché nápady, které fungují!

Rosteme, zrajeme, rozrůstáme se. Třetí knížka Děláme si to doma sami je taková jako naše současné životy, plná dětí, zahradních skrýší a bylinkového vyrábění. Tentokrát se točí kolem toho, co nám roste kolem našich domů a co běžně třeba nepoužíváme. Když člověk ví, stačí pak natáhnout ruku, utrhnout, vyrýpnout, sesbírat a dál se můžou dít jen samé zázraky.

Děláme si to doma sami 3Děláme si to doma sami 3 je domácí lékárna, drogerie, kosmetický salón a špajz, co nám roste za domem. A kromě toho také herbář. Kozlík, kostival, kakost… Zní to jako zaklínadlo. S touhle výpravnou knihou už tuhle trojku a čtyřicítku dalších bylin, keřů a stromů a) vždycky poznáte, b) vždycky najdete, protože budete vědět, kdy a kam se za nimi vypravit a c) vždycky využijete do posledního lístku, protože budete vědět, jaké mají účinky a na jakou část lidského těla jejich sílu zacílit. Budeme z nich vařit, budeme je zavařovat, budeme je nakládat do oleje či louhovat v alkoholu, budeme je sušit a budeme u toho s rodinou a dětmi tvořit herbář, který nás bude bavit.


O autorce knihy Děláme si to doma sami 3:


Alena Thomas objevila před pár lety možnosti a výhody výroby nejen domácí kosmetiky a založila tematicky zaměřený blog, který si brzy získal velkou popularitu. Své recepty pravidelně předvádí v různých televizních pořadech, měla i dvě série vlastního pořadu Homemade na Streamu s více než 1 300 000 shlédnutími. Během krátké doby kolem ní vznikla nadšená komunita stejně zaměřených lidí, kterým není lhostejné, co jedí, čím se natírají a jakými produkty ve svých domovech obklopují sebe i své děti. Facebooková stránka Děláme si to doma sami má aktuálně 75 000 fanoušků.

Tuto knihu Děláme si to doma sami 3 koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !