8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Démon touhy

27. 05. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Démon touhy
Autor: Stephanie Laurensová
Nakladatelství: Euromedia Group, k.s., Ikar
Rok vydání: 2010
Rozměry: 131 x 206 mm
Počet stran: 440 str.
Cena: 284 Kč

Harold Henry Cynster, pro přátele Démon, si zakládá na tom, že na rozdíl od svých bratranců dosud odolává pletichám ženské části rodiny a je stále svobodný...

demon-touhyK přezdívce Démon nepřišel jen tak: po celém Londýně by se jen těžko našel větší proutník. Jenže na každého jednou dojde. Démon se rozjel do svých stájí, aby osobně dohlédl na trénink nadějného plnokrevníka a osud mu nastražil past v podobě nového žokeje. Ale něco se mu na něm nezdálo – žokej přece nemůže mít takovýhle zadeček! Felicity s tváří anděla se ocitla v úzkých – a žádný gentleman, natožpak Démon, by dámě pomoc neodmítl. Ohodlaně se pustí do boje s bandou zločinců, kteří falšují výsledky dostihů a do svých spárů dostali i Felicitina nevlastního bratra Dillona. Démon se vydá po slibných stopách, aby zachránil krásku v nesnázích a pomalu se zaplétá do amorových osidel. Dívka ho vrušuje a on jí nedokáže odolat. Zachránit čest jí může jen sňatek. Ale Felicity se hodlá vdát jedině z lásky.

Ukázka z knihy Démon touhy:

Nespoutaná svoboda! Unikl jim. Harold Henry Cynster - pro ostatní Démon, ve slabých chvílích dokonce i pro svou matku - prudce zastavil kočár před newmarketskými stájemi. Hodil opratě svému osobnímu sluhovi Gilliesovi, který seskočil ze zadního stupátka elegantní dvoukolky a obratně je chytil. Démon vystoupil na dláždění. Měl bujarou náladu, když láskyplně pohladil lesklý bok hnědáka zapřaženého v kočárku, a majetnickým okem přejel dvůr. Tady ho nečekala žádná pletichářská matka, nesledoval ho nesouhlasný, pronikavý pohled tety vévodkyně. Dém naposledy vřele poplácal koňský bok a zamířil k otevřeným zadním dveřím stájí. Z Londýna odjel v poledne, když se nečekaně rozhodl, že si rychle musí vyhnat z hlavy až příliš sladký parfém jisté chlípné hraběnky. Byl víc než spokojený s tím, že za sebou nechal plesové sály, večírky a myriády pastí, které tam pro mládence jako on kladou matky, toužící po synově sňatku. Ne snad, že by Démonovi dělalo problémy se takovým nástrahám vyhýbat. Ale v posledních dnech jako by se v ovzduší objevil závan nebezpečí, jejž tak zkušený muž jako on nemohl ignorovat. Nejdřív jeho bratranec Ďábel, pak bratr Rytíř, a teď i Démonův nejbližší bratranec Richard. Kdo další je na řadě z jejich hnízda, z Bar Cynsterovy bandy, jak jim říkají, aby uvízl ve sladké náruči milující manželky? Ať už to je, kdo chce, rozhodně to nebude Démon. Zastavil se před otevřenými dveřmi stáje, rozhlédl se kolem a přimhouřil oči v záři zapadajícího slunce. Pár koní pochodovalo s čeledíny po boku ve výběhu. Na druhé straně budov, na newmarketských pláních, se pod bedlivým dohledem majitelů a trenérů cvičili další koně. Byl to výlučně mužský svět.


Tuto knihu Démon touhy koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !