Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokumentární cyklus Plné hnízdo má nové díly

14. 03. 2024 | Televizní tipy
Tvůrci druhé série úspěšného dokumentárního cyklu Plné hnízdo i tentokrát představí vybrané pěstounské rodiny z nejrůznějších regionů České republiky. Sérii podpořily všechny kraje i Ministerstvo práce a sociálních věcí. 

Nových čtrnáct dílů od režisérů Lindy Kallistové Jablonské, Ivany Pauerové Miloševič, Martina Páva a Adama Oľhy se bude ve vysílání ČT1 objevovat od 4. března po desáté večer. V úvodní epizodě navštíví dokumentaristé pěstounskou rodinu z Jihočeského kraje.

Dokumentární cyklus Plné hnízdo má nové díly„Pěstounem se člověk stane, když přijme cizí dítě za vlastní a vychovává ho. O tom, že to občas není jednoduché, ale rozhodně to stojí za to, budeme vyprávět v druhé řadě Plného hnízda. Společně s renomovanými psychology, terapeuty a dalšími odborníky na pěstounství, rodičovství a život jako takový, ukážeme, jak překonat jakýkoliv problém a najít cestu i z toho nejtemnějšího lesa,“ slibuje kreativní producentka Jiřina Budíková.

První řada Plného hnízda měla premiéru loni začátkem února, všechny epizody jsou ke zhlédnutí v iVysílání ČT.

Dokumentární cyklus Plné hnízdo můžete sledovat od 4. 3. 2024 na ČT1.


Foto: Radek Miča

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !