8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Nadějné vyhlídky dle slavného románu Charlese Dickense

22. 01. 2013 | Filmové novinky
Původní román Nadějné vyhlídky vyšel z pera Charlese Dickense a vypráví o poměrech chudého chlapce. Jedenáctiletý Pip je sirotek z chudých poměrů, který vyrůstá u své přísné sestry. Aby si vydělal na živobytí, začne pracovat u velmi bohaté slečny Havishamové.

Je to excentrická a podivínská stará panna, která žije v ústraní, nenávidí muže a již roky nevychází na denní světlo. Pip má za úkol dělat společníka její dvanáctileté chráněnce Estelle. Pip se do Estelly zamiluje, ta jím však pro jeho původ pohrdá.

O deset let později se na Pipa usměje štěstí, když mu neznámý dobrodinec odkáže velké množství peněz. Pip se stěhuje do Londýna a rozmařilý život ve velkoměstě ho rychle mění v povýšeného snoba. Jako bohatý a perspektivní gentleman se znovu začne ucházet o svou dětskou lásku Estellu. Ale pravda o jeho dobrodinci a záhadně získaném bohatství může zničit vše, na čem mu záleží…

Film Nadějné vyhlídky dle slavného románu Charlese DickenseZe zákulisí filmu
Nadějné vyhlídky:


Zfilmování Dickensova románu Nadějné vyhlídky bylo svěřeno režiséru Miku Newellovi, který si získal oblibu u diváků např. filmy Čtyři svatby a jeden pohřeb či Harry Potter a ohnivý pohár.

Do hlavních rolí filmu Nadějné vyhlídky byli obsazeni Jeremy Irvine (Válečný kůň), Holliday Grainger (Anna Karenina, Miláček), Ralph Fiennes (nominace na Oscara za filmy Schindlerův seznam, Anglický pacient) a Helena Bonham Carter (nominace na Oscara ve filmech Králova řeč, Křídla vášně). 

Premiéra filmu Nadějné vyhlídky je naplánovaná na 24.1. 2013

Zdroj, foto: Bioscop

Vendula Vrablová
ChytráŽena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na tento film se těším, mám ráda Charlese Dickense, líbí se mi stará Anglie a také je to u něj tak, že sirotek ke štěstí po útrapách přijde a tak to má být!!!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles