Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Do Říma s láskou přichází do našich kin

15. 07. 2012 | Filmové novinky
Do Říma s láskou je nová komedie Woodyho Allena odehrávající se v jednom z nejpodmanivějších měst světa. Ve filmu Do Říma s láskou poznáte známého amerického architekta prožívajícího krizi středních let; ale i obyčejného Římana, který se z ničeho nic stane největší celebritou města; dvojici mladých lidí, jejichž vztah ohrozí milostná zápletka; a nakonec se seznámíte s americkým operním režisérem snažícím dostat se na jeviště zřízence pohřebního ústavu.

Uznávaný architekt John (Alec Baldwin) tráví prázdniny v Římě, kde jako student kdysi žil. Během procházky po známé čtvrti poznává o něco mladšího Jacka (Jesse Eisenberg) a zjišťuje, že mají hodně společného.

Film Do Říma s láskouJe svědkem toho, jak Jackovi poblázní hlavu Monica (Ellen Page), okouzlující kamarádka jeho přítelkyně Sally (Greta Gerwig). John pro změnu neprožívá nejromantičtější období svého života.

Ve stejném čase přicestuje do Říma i bývalý operní režisér Jerry (Woody Allen) s manželkou Phyllis (Judy Davis), aby se seznámili s Michelangelem (Flavio Parenti), italským snoubencem jejich dcery Hayley (Allison Pill).

Jerry nevěří vlastním uším, když uslyší Michelangelova otce Giancarla (známý tenor Fabio Armilliato) zpívat ve sprše operní árie hodné La Scaly. V přesvědčení, že takový výjimečný talent nesmí zůstat bez povšimnutí, se Jerry chopí příležitosti prosadit Giancarla a zároveň zviditelnit i sebe samého.

Leopoldo Pisanello (Roberto Benigni) je pro změnu dost nudný chlapík, který se jednoho rána vzbudí a zjišťuje, že se stal v celé Itálii velkou celebritou a vůbec netuší proč.

Brzy ho začínají pronásledovat paparazzi, kteří sledují každý jeho krok a neustále se na něco vyptávají. Čím víc je Leopoldo středem pozornosti, tím víc si uvědomuje, že cena za slávu je vysoká.

Mezitím Antonio (Alessandro Tiberi) přicestuje z vesnice do Říma, aby své prudérní rodině představil krásnou manželku Milly (Alessandra Mastronardi) a získal dobře placenou práci. Díky komickému nedorozumění a náhodě se dvojice na den rozdělí.

Antonio skončí s neznámou ženou (Penélope Cruz), kterou vydává za svou manželku, zatímco se Milly těší pozornosti legendární filmové hvězdy Luca Salta (Antonio Albanese).

Řím je město, kde není nouze o romantiku a zábavu. Hlavní hrdinové nového filmu Woodyho Allena Do Říma s láskou tam prožijí věci, které jim navždy změní život.

Premiéra filmu Do Říma s láskou
je naplánovaná na 19. 7. 2012


Zdroj, foto:

Hollywood Classic Entertainment


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík půjdu se na film podívat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles