Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Smrtelné historky

26. 05. 2018 | Televizní tipy
Hrdinství a smrt jsou námětem třech trikových a žánrově odlišných povídek o hrdinech, kteří si pozdě uvědomují své omyly a prohry. Televizní premiéra koprodukčního snímku ČT Smrtelné historky.

Ve filmu Smrtelné historky hrají: J. Budař, P. Landovský, J. Bubeníček, O. Trojan, A. Najbrt a další. Kamera R. Loukota. Námět, scénář a režie J. Bubeníček (Premiéra).

Trikový povídkový film Smrtelné historky tvoří tři příběhy, z nichž každý je vyrobený jinou technologií a liší se i žánrově. Dohromady však spolu souvisejí – v každém z nich si tvůrci pohráli s tématy hrdinství a smrti.

Smrtelné historkyDědek Kaktusák: vznikal z inspirací původním filmovým trikem. Autoři chtěli využít zkušenosti nabyté z filmové praxe k realizaci vlastního stylizovaného příběhu. Kombinují komorní surreálné představy s odkazy na motivy akčních filmů, a to vše se odehrává v uzavřeném prostoru obyčejného městského bytu.

Maják: cílem bylo vytvořit křehký příběh s mírně sentimentálním vyzněním. Někdy prostě stačí se jen zastavit a rozhlédnout se kolem sebe, aby člověk nalezl krásu na místech, kde by ji předtím nikdy nehledal. I obyčejný mokřad kdesi za statkem, plný rezavého haraburdí, může být krásný.

Velký chlap: vznikl s jasnou představou uzavřít triptych něčím zvláštním. Road-movie za zločinem, gangsterka plná dialogů a nečekaných setkání a zvratů o dvou svérázných zabijácích a jejich poslední misi ve stařičké tatře.

Smrtelné historky můžete sledovat 26. 5. 2018 od 21,20 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Film Smrtelné historky:

Film Smrtelné historky
Film Smrtelné historky
Film Smrtelné historky
Film Smrtelné historky
Film Smrtelné historky
Film Smrtelné historky
Film Smrtelné historky
Film Smrtelné historky
Film Smrtelné historky
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !