Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finále StarDance XII ...když hvězdy tančí - 16. 12. 2023

16. 12. 2023 | Televizní tipy
Finálový večer dvanácté řady velkolepé taneční show. Zbývající tři hvězdné páry předvedou své nejlepší tance. Uvidíme je i v kategorii freestyle, ve které mohou předvést jakékoliv taneční číslo podle svého vkusu a uvážení. Nebudou chybět ani báječní moderátoři, nesmlouvavá porota a výjimečný MoonDance Orchestra M. Kumžáka.

Taneční páry StarDance XII:


Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková

Divadelní, televizní a filmový herec na sebe upozornil v dramatech Lidice, Zloději zelených koní, Poslední závod nebo v televizní pohádce Jak si nevzít princeznu. Byl také jedním z rodičů vyměněných chlapců v obou řadách úspěšného seriálu Kukačky.

Finále StarDance XII ...když hvězdy tančí - 16. 12. 2023Čtyřnásobná mistryně ČR v latinskoamerických tancích v mládežnické kategorii se v soutěži StarDance objevuje již poněkolikáté. V poslední řadě byla taneční partnerkou Miraie Navrátila. V roce 2018 se s hercem Jiřím Dvořákem stala královnou tanečního parketu, a tedy vítězkou devátého ročníku soutěže.

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch

Zlatá a bronzová olympionička ve snowboardcrossu. Dvojnásobná mistryně světa a čtyřnásobná Královna bílé stopy. Na závodech si pod nos maluje knír. Se snowboardem začala v šesti letech a původně se věnovala disciplíně freestyle. Zahrála si v několika videoklipech zpěvačky Báry Polákové.

Lektor, tanečník a choreograf. Několikanásobný medailista z mistrovství republiky v latinskoamerických tancích. Zlatý medailista na světových tanečních hrách v Thajsku v roce 2013 v trojkombinaci karibských tanců. A ve stejném roce byl stříbrný na světových hrách v Kolumbii v salse. Tanci se věnuje od šesti let.

Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková

Vodní slalomář, kajakář. Stříbrný medailista z olympiády v Londýně a několikanásobný mistr světa. K vodnímu slalomu se dostal v devíti letech. Ve filmu Tenkrát v ráji ztvárnil jednu z hlavních rolí a zahrál si také v životopisném dramatu Zátopek.

Tanečnice a trenérka, mistryně České republiky v showdance latin a ve figurálním valčíku. Je třetí na světě v showdance latin z roku 2016. Vedle showdance se specializuje i na latinskoamerické a standardní tance.

Ivana Chýlková a Jan Tománek

Muzikálová, činoherní, filmová i televizní herečka. Absolventka DAMU. Zahrála si ve filmech Dobré světlo, Čas sluhů, Perfect Days – I ženy mají své dny, Chata na prodej. Za roli v komedii Díky za každé nové ráno získala Českého lva v kategorii Nejlepší herečka. Televizní diváci ji znají například ze seriálů Hop nebo trop, Neviditelní, Osada či Přítelkyně z domu smutku. Za roli v tomto seriálu byla oceněna Velkou zlatou cenou na televizním festivalu v Cannes.

Tanečník, choreograf, trenér. Ve StarDance soutěžil už třikrát a jeho tanečními partnerkami byly moderátorka Jolana Voldánová, modelka Pavlína Němcová, trojskokanka Šárka Kašpárková. Poslední dva ročníky byl porotcem StarDance.

Richard Krajčo a Dominika Rošková

Divadelní, filmový i televizní herec, zpěvák a frontman skupiny Kryštof. Zahrál si například v seriálech České televize Vraždy v kruhu nebo minisérii Vysoká hra. Diváci si ho pamatují také z filmů Sametoví vrazi, Křídla Vánoc nebo Mareš a Hrubeš jsou kamarádi do deště. V mládí se věnoval fotbalu a několik let moderoval hudební pořad Medúza.

Tanečnice, účastnice posledních tří ročníků slovenské obdoby soutěže StarDance. Dvakrát skončila stříbrná a jednou pátá. Je vícenásobnou medailistkou z mistrovství Slovenska v latinskoamerických tancích. S vyznamenáním absolvovala Národohospodářskou fakultu Ekonomické univerzity v Bratislavě. Je ekonomickou analytičkou.

Iva Kubelková a Martin Prágr

Moderátorka, zpěvačka, herečka, modelka. V soutěži krásy Miss ČR se stala první vicemiss roku 1996. Byla jednou z tváří pořadu České televize Sama doma. Před třemi lety vydala hudební album, na kterém se podílel kytarista Michal Pavlíček.

Tanečník, choreograf a lektor začal s tancem v sedmi letech. Zlatý na mistrovství ČR. Soutěže StarDance se zúčastnil už dvakrát a jeho tanečními partnerkami byly biatlonistka Gabriela Soukalová a herečka Simona Babčáková. V seriálu České televize Dobré ráno, Brno! si zahrál v šesté epizodě.

Josef Maršálek a Adriana Mašková

Cukrář a pekař, pracoval mnoho let v zahraničí, mimo jiné v Londýně pro britskou panovnici Alžbětu II. Je porotcem cukrářské show Peče celá země a spoluautorem pořadu Buchty po ránu. Vaří pro děti v pořadu Cukrárna u Josefa. O pečení vydává čtenářsky úspěšné kuchařské knihy.

Mistryně republiky ve standardních i latinskoamerických tancích si s hercem Janem Cinou v roce 2021 vytančila titul královna tanečního parketu. V roce 2019 byl ve StarDance jejím tanečním partnerem Miroslav Hanuš.

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

Zpěvačka, absolventka pražské konzervatoře Jaroslava Ježka. Vítězka pěvecké soutěže zpívá od pěti let. V roce 2014 získala první místo v kategorii Muzikál na mezinárodní soutěži WCOPA. Nazpívala titulní píseň pro fantasy film Princezna zakletá v čase. Aktuálně alternuje hlavní roli v muzikálu The Bodyguard v Hudebním divadle Karlín.

Tanečník, trenér, choreograf. Mistr České republiky do jedenadvaceti let ve standardních tancích. Jako choreograf se mimo jiné podílí i na krasobruslařských sestavách.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička


Filmová, televizní a divadelní herečka. Hrála v pohádce O léčivé vodě nebo v seriálu Zločiny Velké Prahy. Nejnověji ji diváci mohou znát třeba z úspěšného seriálu České televize Kukačky a právě natáčí další seriál To se vysvětlí, soudruzi. První účastnice StarDance, která se narodila po roce 2000.

Tanečník, choreograf a trenér. Několikanásobný medailista z mistrovství republiky v latinskoamerických a standardních tancích. Držitel Ceny Thálie v kategorii Tanec a pohybové divadlo. V roce 2019 StarDance vyhrál společně s taneční partnerkou Veronikou Khek Kubařovou. V roce 2021 tančil se zpěvačkou Terezou Černochovou.

David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná

Divadelní, televizní a filmový herec. Člen činohry Národního divadla je držitelem výročního ocenění Herecké asociace, tedy Ceny Thálie, také Ceny Alfréda Radoka a Ceny Františka Filipovského za dabing. Známý je například ze seriálu České televize Vyprávěj. Na podzim má premiéru film Citlivý člověk, ve kterém vytvořil jednu z hlavních rolí.

Vítězka soutěže Roztančené jeviště. Mistryně České republiky v showdance a vítězka taneční ligy. Tančí od pěti let a jako trenérka pro děti i dospělé působí od patnácti let.

Přímý přenos finálového večera StarDance XII ...když hvězdy tančí uvidíte na ČT1 v sobotu 16. 12. 2023 od 20:10


Zdroj, foto: Česká Televize

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !