Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin

30. 06. 2007 | Novinky

Jakso všechny finalistky Miss ČR v předchozích letech, i současné finalistky Miss ČR čekaly na prázdninách u moře adrenalinové zážitky.


Nejdřív byl jakýsi dětský den, při němž finalistky Miss ČR z přehlídkových mol řádily jako malé holky ve vlnách. Na řeckém ostrově Rhodos byly pro krásky Miss ČR připraveny rychlostní disciplíny za motorovým člunem na banánech, kruzích, nafukovací sedačce a dalších podivných předmětech. Nejdivočejší byly jízdy s kruhy a pak na velkém kole pro tři osoby, z něhož finalistky Miss ČR odlétaly jako kapky vody od bubnu ždímačky.


Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin














V teréňáku na vrchol

Uprostřed týdne vystartovalo sedm terénních vozů naložených finalistkami Miss ČR do hor. Dívky se v pekelném vedru drápaly na nejvyšší horu Rhodu Prof Iliasse do výšky 798 m nad mořem. Nevypadá to moc vysoko, ale berte to tak, že finalistky Miss ČR vyrazily přímo od hladiny moře. I když foukal vítr, vzduch byl horký jako dech antické příšery, a tak se dívky během jízdy polévaly vodou. Odměnou za slušný výkon byl pro finalistky Miss ČR fantastický oběd v místní taverně.


Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin














Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin

Začíná to šesti chody

K naprostému standardu prázdnin finalistek Miss ČR na Rhodu patří šestichodové večeře v nejlepších podnicích ostrova. Jednou se večeří se starostou v největším řeckém hotelu pro VIP klientelu, jindy zas na útesu nad mořem v půvabné taverně. finalistky Miss ČR se při jídle nijak neomezují, protože je zpravidla čeká výprava do víru tance, kde pro své originální kreace potřebují spoustu energie. Všechny luxusní večery se všemi úskalími stolování, představování a konverzace však zvládají dokonale. Jak by ne, když na Škole Miss před pár měsíci prošly přísným kurzem etikety u Ladislava Špačka.


Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin

Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin Finalistky Miss ČR zažily mořský adrenalin















Zdroj foto: Fronk, APK./2

Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !