Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hladké sexy nožky? S našimi tipy žádný problém

21. 10. 2015 | Krása

Nebojme se odhalit – k radosti mužského pokolení – naše krásné nožky. Léto už sice skončilo, ale ať už třeba při návštěvě sauny, bazénu, nebo doma při večerní romantice – na naše nohy by mělo být radost pohledět. Ale aby to opravdu byl dokonalý pohled, přinášíme několik tipů, jak se zbavit nechtěných chloupků.


Zázračný laser

Nejmodernější metoda, cena je tedy poněkud nákladnější. Ovšem výsledek je zaručen. Paprsek laseru útočí přímo na cibulku chloupku a ničí ji. K docílení téměř trvalého efektu je třeba zákrok několikrát opakovat.

Vosk

Je spíše pro statečné, mnoho žen se bojí bolesti se strháváním pásků spojované. Ale každá z nás snáší aplikaci různě hrdinně. Nebojme se však nového a vyzkoušejme třeba nejprve kosmetický salón, kde se nás ujmou zkušené odbornice. Když už budeme vědět do čeho jdeme, můžeme vyzkoušet některý z depilačních vosků doma. Není to nic složitého – pásek s voskem přiložíme na místo, a strhneme jej proti směru růstu chloupků. Na trhu existuje celá řada výrobců a značek, určitě si najdeme ten pravý pro nás.


hladké nohyOsvědčené žiletky

Snadno finančně dostupné, rychlé, bezbolestné. Ovšem nejpracnější, ne moc účinné a zhruba co tři dny jsme nuceny proceduru opakovat. Nejlepší je holení při večerní sprše, kdy je pokožka prohřátá a chloupky díky teplu změklé. Navíc se pokožka po oholení podráždí a během noci má pak klid na regeneraci.

Na mýdlo raději zapomeňte, vhodnější je použití speciálních gelů, či holících pěn.


Depilační strojky

Alternativou k žiletce – snadné, rychlé, použitelné nasucho i namokro, klidně i ve sprše.

Tip: Pokud máte problém s červenými pupínky, vyzkoušejte holení po směru růstu chloupků, používejte zklidňující krémy například s aloe vera. Nepoužívejte po holení žádné přípravky s parfemací.

Naše nožky ani sebevědomí se tedy už odhalení bát nemusí.


Autorka: Pavlína Šmahlíková
ChytráŽena.cz
článek již vyšel také na webu autorky


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
No to jsou teda tipy SmajlíkSmajlíkSmajlík Nic nového
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles