8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáte nové bydlení? Neberte hned první nabídku!

16. 09. 2011 | Televizní tipy
Chystáte se přestěhovat do nového a hledáte, co pro Vás bude nejlepší?
Počítejte s tím, že to nebude jednoduché. Možná hned zezačátku uchvátí nějaká nabídka v dobrém poměru cena/lokalita, ale to by vás nemělo přimět upouštět ze svých standardů. Ačkoli byste měli třeba blíže na autobus, nebo byste se nemuseli dalekou vláčet s nákupem, co naplat, pokud budete mít okna do zdi či třeba zdevastovanou koupelnu. V dlouhodobém horizontu by to snižovalo celkový komfort a negativně by to působilo na vaši psychiku.

Zkusit realitku, nebo hledat na vlastní pěst?

LOVCI REALITMožná se při hledání rozhodujete, zdali nové bydlení nepoptat u profesionálních makléřů. Samozřejmě to má své výhody i nevýhody. S realitkou najdete dům či byt poměrně snadno a rychle, ale musíte si také připravit tučnou provizi za zprostředkování, ta se obvykle pohybuje v rozmezí jednoho až tří nájmů. Můžete se také jen tak poptat mezi známými, zkusit přátelé na Facebooku nebo pročíst pár nezávislých webů, kde za zprostředkování neplatíte. V takovém případě ale hledáte jen sami za sebe a máte jen omezený přístup k nabídkám. Realitní kanceláře mají bohaté databáze volných míst k bydlení, díky tomu snadno vyberou vhodné místo podle vašich kritérií.

TIP:
Jak funguje hledání bydlení ve spolupráci s profesionálními realitními makléři se můžete podívat také v pořadu LOVCI REALIT, který vysílá stanice FLN každý pátek od 21 hodin.

LOVCI REALITV seriálu Lovci realit se spolu s jednotlivci, páry i rodinami z celé Ameriky podíváme, na co se zaměřit při hledání bydlení a jak zjistit, zdali je daný domov pro nás ten pravý. Každý díl přináší nové zkušenosti i zážitky spojené s hledáním a koupí nového domu, a diváci tak mají možnost seznámit se s celým procesem pátrání po tom pravém bydlení.

V této řadě se seznámíme s Sherrikou White, svobodnou matkou, která se kvůli přílišné vzdálenosti od své rodiny a kostela stěhuje z rodného Louisville v Kentucky. Jamillah Moore se za prací ředitelky komunitní vysoké školy vrací po deseti letech v Sacramentu zpět do rodného domu v Los Angeles, kde je dost velký byt, aby se k ní mohla posléze nastěhovat i její matka. Provoz solária není pro Catherine Vogt žádný med, navíc žije v neúnosně přeplněném domě s kamarádem, jeho psem, dvěma kočkami a malým synem. Cathrine se tedy rozhodne odstěhovat se a najít si nový byt. Setkáme se s Amy Tucker, ženou, která se snoubencem Johnem ještě před svatbou chce najít nový byt, kde by se mohli usadit a vychovat potomky.

Zdroj:
LOVCI REALIT (FLN)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tento článek mi teda v ničem neporadil, ráda bych věděla, co má dělat matka s dítětem, aby utáhla byt z mateřské. Rady jako jdi na menší byt jsou zamítnuté, za prvé za menší se platí to samé co za to co mám a za druhé bych neměla kde naskládat nábytek.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles