8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013

4. 09. 2013 | Televizní tipy
Hospoda U Druhé šance je nová zábavná reality show, ve které sledujeme rozmanitou skupinu soutěžících, kteří právě dostali svou „druhou šanci“. Nejlepší z nich získá práci kuchaře v nově otevřené restauraci. První díl se vysílá 4.9. 2013.

Hospoda U Druhé šance je historicky první reality show České televize. V průběhu několika měsíců sledujeme skupinu soutěžících, jimž se sice život různými způsoby zašmodrchal, ale kteří právě dostali svou "druhou šanci". V rámci pořadu Hospoda U Druhé šance ze dne 4.9. 2013 se učí vařit a fungovat v provozu restaurace, získávají novou kvalifikaci a mají šanci najít stálé zaměstnání. Ten nejlepší z nich bude zaměstnán jako kuchař v nově otevřené restauraci. Záleží na každém z nich, na jejich snaze, pracovitosti a vůli změnit svůj život k lepšímu. Budeme sledovat, jestli nakonec svou "druhou šanci" využijí nebo ne.

Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013Podmínky k tomu mají téměř ideální. Kuchařskému řemeslu je učí mistr nadmíru povolaný - kuchař Dalibor Navrátil, držitel francouzského řádu za gastronomii. Jak to chodí ve skutečné restauraci se dozvídají od svého potenciálního zaměstnavatele - podnikatele, hudebníka a majitele několika restaurací Marcela Lesníka Woodmana.

Naši odborníci a průvodci pořadem Hospoda U Druhé šance ze dne 4.9. 2013 Dalibor a Marcel o soutěžící sice příkladně pečují, ale netolerují jim žádné prohřešky. Soutěžící plní v pořadu Hospoda U Druhé šance ze dne 4.9. 2013 rozmanité úkoly, překonávají nelehké překážky, často ve velice inspirativním prostředí a zdokonalují se jak v kuchařském umění, tak ve schopnostech obstát v prostředí reálného provozu restaurace.

Soutěžící postupně ubývají.
Někteří selžou, jiní přestávají stačit kladeným nárokům, až se nakonec v přímém souboji o vysněné místo kuchaře v nové restauraci utkají dva finalisté.

Zábavná, atraktivní a přesto velice lidská reality show Hospoda U Druhé šance ze dne 4.9. 2013 nabízí divákům jedinečné příběhy a zajímavé osudy jednotlivých soutěžících. Skrze ně lze nahlédnout mnohá sociální témata. Pořad Hospoda U Druhé šance přináší jedinečné situace, vtipné příhody a nezapomenutelné momenty a dramata boje o naplnění svého snu, napětí a vzrušení reálného soutěžení i humorné peripetie týmového soupeření.

Diváci budou mít příležitost po osm týdnů spoluprožívat se svými hrdiny krok za krokem jejich nelehkou cestu k vysněnému cíli, obdivovat i nenávidět naše dva odborníky Dalibora a Marcela a budou mít možnost společně se soutěžícími se zdokonalovat ve vaření. Mohou sledovat nepřikrášlený pohled na práci v restauraci i nahlédnout pod pokličku kuchařské profese. Důležitým hrdinou celého pořadu je město Ostrava a ostravský region, kde se celá zábavná show odehrává.

Přes všechny peripetie soutěže, stres i domnělá příkoří, nakonec všichni soutěžící vzali svoji účast v projektu jako pozitivní zkušenost, která je pro ně motivací i impulsem dát si život do pořádku a vést jej jinými cestami než doposud. Slovy jednoho z finalistů: "Kdyby nic jiného, tak teď vím, že se dá žít jinak a udělám pro to všechno!"

Hospoda U Druhé šance se vysílá 4.9. 2013 od 21.15 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013:

Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !