MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013

4. 09. 2013 | Televizní tipy
Hospoda U Druhé šance je nová zábavná reality show, ve které sledujeme rozmanitou skupinu soutěžících, kteří právě dostali svou „druhou šanci“. Nejlepší z nich získá práci kuchaře v nově otevřené restauraci. První díl se vysílá 4.9. 2013.

Hospoda U Druhé šance je historicky první reality show České televize. V průběhu několika měsíců sledujeme skupinu soutěžících, jimž se sice život různými způsoby zašmodrchal, ale kteří právě dostali svou "druhou šanci". V rámci pořadu Hospoda U Druhé šance ze dne 4.9. 2013 se učí vařit a fungovat v provozu restaurace, získávají novou kvalifikaci a mají šanci najít stálé zaměstnání. Ten nejlepší z nich bude zaměstnán jako kuchař v nově otevřené restauraci. Záleží na každém z nich, na jejich snaze, pracovitosti a vůli změnit svůj život k lepšímu. Budeme sledovat, jestli nakonec svou "druhou šanci" využijí nebo ne.

Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013Podmínky k tomu mají téměř ideální. Kuchařskému řemeslu je učí mistr nadmíru povolaný - kuchař Dalibor Navrátil, držitel francouzského řádu za gastronomii. Jak to chodí ve skutečné restauraci se dozvídají od svého potenciálního zaměstnavatele - podnikatele, hudebníka a majitele několika restaurací Marcela Lesníka Woodmana.

Naši odborníci a průvodci pořadem Hospoda U Druhé šance ze dne 4.9. 2013 Dalibor a Marcel o soutěžící sice příkladně pečují, ale netolerují jim žádné prohřešky. Soutěžící plní v pořadu Hospoda U Druhé šance ze dne 4.9. 2013 rozmanité úkoly, překonávají nelehké překážky, často ve velice inspirativním prostředí a zdokonalují se jak v kuchařském umění, tak ve schopnostech obstát v prostředí reálného provozu restaurace.

Soutěžící postupně ubývají.
Někteří selžou, jiní přestávají stačit kladeným nárokům, až se nakonec v přímém souboji o vysněné místo kuchaře v nové restauraci utkají dva finalisté.

Zábavná, atraktivní a přesto velice lidská reality show Hospoda U Druhé šance ze dne 4.9. 2013 nabízí divákům jedinečné příběhy a zajímavé osudy jednotlivých soutěžících. Skrze ně lze nahlédnout mnohá sociální témata. Pořad Hospoda U Druhé šance přináší jedinečné situace, vtipné příhody a nezapomenutelné momenty a dramata boje o naplnění svého snu, napětí a vzrušení reálného soutěžení i humorné peripetie týmového soupeření.

Diváci budou mít příležitost po osm týdnů spoluprožívat se svými hrdiny krok za krokem jejich nelehkou cestu k vysněnému cíli, obdivovat i nenávidět naše dva odborníky Dalibora a Marcela a budou mít možnost společně se soutěžícími se zdokonalovat ve vaření. Mohou sledovat nepřikrášlený pohled na práci v restauraci i nahlédnout pod pokličku kuchařské profese. Důležitým hrdinou celého pořadu je město Ostrava a ostravský region, kde se celá zábavná show odehrává.

Přes všechny peripetie soutěže, stres i domnělá příkoří, nakonec všichni soutěžící vzali svoji účast v projektu jako pozitivní zkušenost, která je pro ně motivací i impulsem dát si život do pořádku a vést jej jinými cestami než doposud. Slovy jednoho z finalistů: "Kdyby nic jiného, tak teď vím, že se dá žít jinak a udělám pro to všechno!"

Hospoda U Druhé šance se vysílá 4.9. 2013 od 21.15 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013:

Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 4.9. 2013
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles