MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hubne celá vesnice - 2. díl - 15. 1. 2024

15. 01. 2024 | Televizní tipy
Soutěž o půl milionu korun pokračuje. Středočeské vesnice Kytín a Nová Ves pod Pleší pokračují v boji o peníze, ale také o vesnickou čest. Jak a komu to půjde tentokrát? Martin Zounar v mládí slýchával: „Nežer, nežer, nežer!“ Ale sám ví, že to není ta správná cesta. Lepší je vymyslet způsob, co a kdy jíst. 

A v jaké kvalitě. Na začátku dílu se soutěžící svěří, jak vnímají naměřené hodnoty, které jim sdělil Pavel Suchánek, jenž celý postup zdravého hubnutí hlídá. A hned poté se přesuneme na neutrální půdu Mníšku pod Brdy, kde se poprvé seznámíme s patrony jednotlivých týmů. 

Hubne celá vesnice - 2. díl - v pondělí 15. 1. 2024 ve 21:30 na PriměKytínské bude podporovat herečka Zora Jandová, která vysvětluje, že ke Kytínu má vztah, protože sice bydlí v Mníšku, ale do Kytína chodí venčit psa. Druhý patron, Nové Vsi pod Pleší, herec Tomáš Matonoha, žije nedaleko, v Nové Vsi si jeho syn vybral ženu a Tomáš zná místní servis i hospodu. A to se počítá.


Patroni musí vyběhnout na věž a sebrat obálky se soutěžními úkoly. Jak jsou na tom s kondicí oni a jak moc se zadýchají? První úkol nebude vůbec jednoduchý, ale oba týmy si s ním nějak poradí. Ovšem jeden o trochu víc. Co se stane, když nebude vědět někdo odpověď na soutěžní otázku? Sledujte, jak napínavé může být pátrání po informacích o sobě samých. Další osud je v rukou Michala a Kuby.

Co potrápí soutěžící, kdo je největší tvrďák a ukápne také slzička? Po soutěžích dojde i na protažení těla i ladění jídelníčku. Kdo potřebuje kdy ubrat, kdy přidat, kdo si může dovolit jíst víc, kdo méně? A kdo na rady pana doktora dá, kdo nikoliv? A může jedna změna motivovat i další?

Dívejte se na druhý díl pořadu Hubne celá vesnice v pondělí 15. 1. 2024 od 21:30 na Primě.



Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !