Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Iluze Barbary Nesvadbové

24. 06. 2020 | Knižní tipy
Název: Iluze
Autor: Barbara Nesvadbová
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: 5 / 2020
Formát: 130 × 185 mm
Vazba:  Pevná
Počet stran: 152
Cena: 199 Kč

Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.

A pak jednoho dne potřebují právníka… Martin se Karle stane nejprve záchranným kruhem, jenomže brzy mezi nimi zahoří divoký plamen spalující vášně a nic už pak nejde vzít zpátky. Nová kniha bestselleristky Barbary Nesvadbové vypráví o nesobecké síle lásky, odhodlání nevstupovat dvakrát do téže řeky a iluzích, které si opakujeme, když do té řeky následně vstupujeme.

IluzeO autorce knihy Iluze:


Barbara Nesvadbová (* 14. ledna 1975, Praha) je česká spisovatelka a novinářka.

Autorka vystudovala Fakultu sociálních věd UK, obor žurnalistika a masová komunikace. Po studiích nastoupila do časopisů Playboy a Xantypa na pozici šéfredaktorky, a později se stala šéfredaktorkou prestižního časopisu Harper´s Bazaar.

Barbara Nesvadbová napsala knihy Řízkaři, Bestiář, Život nanečisto, Pohádkář, Přítelkyně, a knihy fejetonů Brusinky, Borůvky, Pralinky. Knihy Bestiář i Pohádkář byly zfilmovány, a na obou se autorka podílela i scénáristicky. Spisovatelka je dcerou spisovatele Josefa Nesvadby († 2005), bývalou manželkou politika Karla Březiny, a matkou dcery Bibiany.


Knihu Iluze koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub nebo na eshopu Luxor.cz.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !