Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Indiana Jones a Království křišťálové lebky

23. 05. 2008 | Televizní tipy
Po devatenácti letech se vrací na plátna kin slavný univerzitní profesor v charakteristickém klobouku a s bičem coby nepostradatelnou zbraní - Indiana Jones v podání Harrisona Forda. V novém dobrodružství bude pátrat po další slavné relikvii – záhadné Křišťálové lebce.

Příběh Indiana Jones a Království křišťálové lebky se odehrává symbolicky přesně devatenáct let po Poslední křížové výpravě, v době rodící se Studené války. Indiana Jones je v něm profesorem archeologie na prahu penze, jenž si navzdory bouřlivé minulosti ze všeho nejvíc užívá klid a nebezpečně se začíná podobat vlastnímu otci.

Indiana JonesStaré instinkty se v něm probudí ve chvíli, kdy se objeví stopy vedoucí k legendární Křišťálové lebce a hlavně informace, že po tomto údajně mocném artefaktu prahnou sovětští agenti. Indy proto setřese únavu a vydá se na další mimořádně dobrodružnou cestu, jež ho zavede až do nitra peruánské džungle, v níž se má tahle vzácná relikvie ukrývat. Jeho úhlavním nepřítelem bude tentokrát všehoschopná ruská agentka Irina Spalko (Cate Blanchett) doprovázená armádou hrdlořezů.

Ani Indy není na svou výpravu sám. Na jeho straně stojí spřízněný dobrodruh Mac (Ray Winston), který má ovšem tendenci ho každou chvíli podrazit, napomádovaný frajírek Mutt Williams (Shia LaBeouf), který si permanentně utahuje z jeho věku, a jeho první a zřejmě životní láska Marion (Karen Allen).

Indiana JonesIndiana Jones














Navzdory všeobecnému nadšení a očekávání se tu a tam objevují obavy, že je Harrison Ford na akčního archeologa už příliš starý a že akční scény, v nichž bude figurovat, nemůžou vypadat věrohodně. Producent filmu Indiana Jones a Království křišťálové lebky Frank Marshall to ale vyvrací. „Harrison se na roli perfektně fyzicky připravil a navíc – posunuli jsme se v čase o devatenáct let, takže je jasné, že na všechno stačit nebude. Stvořili jsme hrdinu z masa a kostí a ne superhrdinu,“ říká.

Indiana JonesIndiana Jones














Hodně věcí zůstává i ve čtvrtém Indianovi stejných. Kladní a záporní hrdinové, rivalové a partneři, podobné prostředí, podobná zápletka. Jak říká režisér Steven Spielberg, nesnažil se udělat lepší nebo větší film. Chtěl, aby i “Království křišťálové lebky” mělo stejnou atmosféru jako předešlé díly, které mají filmoví fandové rádi.  


-on-



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už se na to těším
Obrázek uživatelky
profil
je bezva, pořád v tom samém stylu. skoro ani nezestárnul. opravdu se jim to povedlo a nezničili ho. doporučuju.
Obrázek uživatelky
profil
Je ve skvělé kondici,na svůj téměř pokročilý věk.
Obrázek uživatelky
profil
Rodice na nej vyrazili a libilo se jim to...
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Příliš dobré kritiky na tento film jsem zrovna nečetla, hlavně, aby to zase nebyl film plný násilí a krve.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles