8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Inspektor Max 11. díl - Výstřel

2. 05. 2018 | Televizní tipy
Pouť do Santiaga. Premiéra česko-slovenského kriminálního seriálu Inspektor Max 11. díl – Výstřel s Jurajem Kukurou v hlavní roli.

V seriálu Inspektor Max 11. díl – Výstřel dále hrají: R. Hájek, M. Havranová, T. Brodská, I. Bareš, Ľ. Paulovič, M. Maťová, B. Farkaš, L. Rybová a další. Scénář T. Koňařík a R. Boroš. Kamera P. Kelíšek. Režie P. Nikolaev.
 
Smrt blízkého kamaráda otřese každým, i detektivem Zoltánem Maxem. Plukovník Varga je mrtvý. Byl popraven profesionálem, najatým střelcem, což vyšetřování brzy odhalí. Max se pátrání samozřejmě účastní. Není to lehké, má potíže se slovenskou policií a navíc se objevují staří známí, kteří s ním mají nevyřízené účty - Inspektor Max 11. díl - Výstřelzavřený podnikatel a pedofil Banský a velký šéf Richard Antal. Policie spolu s ohroženým Antalem se pokouší nastražit past na vraha. Neúspěšně. Ale to nejhorší teprve přijde.

Tajemný ostřelovač pokračuje ve své práci, mrtví přibývají. A jsou mezi nimi i lidé Maxovi blízcí. Ve smrtelném ohrožení je nakonec i jeho dcera a on sám si sáhne až na dno svých detektivních schopností. Za své vítězství zaplatí. Samozřejmě svým originálním způsobem, jinak by to ani neuměl.


Seriál Inspektor Max 11. díl – Výstřel je k vidění 2. 5. 2018 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Inspektor Max 11. díl - Výstřel:

Inspektor Max 11. díl - Výstřel
Inspektor Max 11. díl - Výstřel
Inspektor Max 11. díl - Výstřel
Inspektor Max 11. díl - Výstřel
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles