8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Inspektor Max 11. díl - Výstřel

2. 05. 2018 | Televizní tipy
Pouť do Santiaga. Premiéra česko-slovenského kriminálního seriálu Inspektor Max 11. díl – Výstřel s Jurajem Kukurou v hlavní roli.

V seriálu Inspektor Max 11. díl – Výstřel dále hrají: R. Hájek, M. Havranová, T. Brodská, I. Bareš, Ľ. Paulovič, M. Maťová, B. Farkaš, L. Rybová a další. Scénář T. Koňařík a R. Boroš. Kamera P. Kelíšek. Režie P. Nikolaev.
 
Smrt blízkého kamaráda otřese každým, i detektivem Zoltánem Maxem. Plukovník Varga je mrtvý. Byl popraven profesionálem, najatým střelcem, což vyšetřování brzy odhalí. Max se pátrání samozřejmě účastní. Není to lehké, má potíže se slovenskou policií a navíc se objevují staří známí, kteří s ním mají nevyřízené účty - Inspektor Max 11. díl - Výstřelzavřený podnikatel a pedofil Banský a velký šéf Richard Antal. Policie spolu s ohroženým Antalem se pokouší nastražit past na vraha. Neúspěšně. Ale to nejhorší teprve přijde.

Tajemný ostřelovač pokračuje ve své práci, mrtví přibývají. A jsou mezi nimi i lidé Maxovi blízcí. Ve smrtelném ohrožení je nakonec i jeho dcera a on sám si sáhne až na dno svých detektivních schopností. Za své vítězství zaplatí. Samozřejmě svým originálním způsobem, jinak by to ani neuměl.


Seriál Inspektor Max 11. díl – Výstřel je k vidění 2. 5. 2018 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Inspektor Max 11. díl - Výstřel:

Inspektor Max 11. díl - Výstřel
Inspektor Max 11. díl - Výstřel
Inspektor Max 11. díl - Výstřel
Inspektor Max 11. díl - Výstřel
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !