Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ivana Andrlová si zahraje v seriálu Přístav

17. 11. 2015 | O seriálu
Diváci primáckého seriálu Přístav se budou moci seznámit s rodinným zázemím kontroverzního Míry Šimáčka, kterého hraje Václav Jiráček. Na návštěvu osady Zátoka totiž přijede jeho maminka Marta v podání Ivany Andrlové.

Příjezd Marty je pro Ivanu Braunovou (Kristýna Kociánová) velkým překvapením. A ještě větší ji čeká - ukáže se totiž, že Míra oběma ženám lhal. Ivaně tvrdil, že maminka je velmi nemocná a doktor doporučil, aby ji Míra vyvezl na pár dní někam na čerstvý vzduch. Martě zase řekl, že ji Ivana zve, aby se přijela podívat na svou vnučku.

 Ivana Andrlová si zahraje v seriálu Přístav„Marta je charakterově pevná a zásadová osoba, poctivý člověk. Naopak její syn je trochu nepovedený a je s ním docela potíž. Patří mezi tak zvané šmejdy a praktiky, které používá při prodeji zboží, se snaží uplatňovat i ve své rodině. Ví, že na něj matka nechá přepsat dům, pokud splní její podmínku – bude mít funkční rodinu. Proto se tak snažil znovu získat Ivanu zpátky,“ vysvětluje herečka.

Potkala se někdy Ivana Andrlová s podobným člověkem? „Každý z nás se asi s někým podobným v životě setkal. Na takového člověka platí jen ráznost. Moje seriálová postava musí být ze svého syna hodně zklamaná a jeho chování je pro ni zřejmě bolestnou připomínkou něčeho, co sama kdysi zažívala. Vašek hraje svou roli velmi dobře,“ říká Ivana Andrlová.

Ivana Andrlová, kterou si televizní a filmoví diváci pamatují z mnoha rolí princezen, se poslední roky věnuje hlavně divadlu. „Už řadu let hraju v divadelním spolku Háta, s nímž jezdíme po různých městech. Někdy říkám, že čím jsme starší, tím víc cítíme každý kilometr v zádech, ale nestěžujeme si. Všude, kam přijedeme, máme plno a lidi nás rádi vidí.

V Hátě účinkuju mimo jiné s Olgou Želenskou, která v seriálu hraje matku Ivany – operní pěvkyni Lily. S Olgou jsme spolužačky z konzervatoře a hrajeme spolu dvacet let v divadle. Tady v seriálu jsme babičky společné vnučky, ale zatím se před kamerou míjíme. Uvidíme, jestli se v nějakém obrazu potkáme,
“ líčí herečka.

Ivana Andrlová je novou postavou v seriálu Přístav


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ivana Andrlová si zahraje v seriálu Přístav:

Ivana Andrlová si zahraje v seriálu Přístav
Ivana Andrlová si zahraje v seriálu Přístav
Ivana Andrlová si zahraje v seriálu Přístav
Ivana Andrlová si zahraje v seriálu Přístav
Ivana Andrlová si zahraje v seriálu Přístav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !