Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak dlouho účinkuje botulotoxin?

1. 11. 2015 | Krása
-Komerční sdělení-

Botulotoxin, známý také jako botox, je neinvazivní metoda, která pomáhá zbavit se vrásek nebo nadměrného pocení. Jak dlouho vydrží jeho účinky a jak často je třeba aplikaci opakovat? Přinášíme vám vše, co byste měli vědět o botulotoxinu!

Botulotoxin proti vráskám vydrží až 5 měsíců

Botulotoxin bývá nejčastěji využíván v boji proti vráskám. Díky tomuto nervovému toxinu, který přeruší spojení mezi nervem a svalem a zabrání smršťování svalu, můžete za pár minut omládnout až o několik let. Nástup účinku botulotoxinu je pozvolný, proto si okolí nevšimne ničeho než toho, že vypadáte mladě a svěže.

Aplikace botulotoxinu proti vráskám má dlouhotrvající efekt, mladistvý vzhled si díky němu můžete uchovat až po dobu 5 měsíců. Při opakovaných zákrocích se navíc účinek botulotoxinu prodlužuje a období mezi jednotlivými aplikacemi může být ještě delší.

Jak dlouho účinkuje botulotoxin?Téměř rok bez nadměrného pocení

Lidé však nepoužívají botulotoxin jen proti vráskám na čele a kolem očí. Látka dokáže zabránit přenosu vzruchu z nervových zakončení na potní žlázu, proto působí účinně také proti pocení.
O botulotoxinu koluje řada mýtů. Někteří jedinci si myslí, že jim aplikace botulotoxinu ucpe potní žlázy. Tato obava je však zcela zbytečná. Botulotoxin na nějakou dobu zablokuje v místě vpichu a okolí informaci, mířící do potní žlázy. Ostatní žlázy na těle však udržují termoregulaci jako dřív.
Efekt botulotoxinové injekce proti pocení se dostaví už po několika dnech, kdy potní žlázy omezí či zastaví produkci potu, a může vás zbavit pocení až na 11 měsíců. Následně se pocení pomalu obnovuje a ošetření je možné zopakovat.

Vyberte si centrum ve vašem okolí

Pro aplikaci botulotoxinu nemusíte nikam daleko dojíždět a zvládnete ji za několik minut. Stačí si zvolit centrum kdekoliv v České republice a stáhnout si kupón na konzultaci zdarma. Botulotoxin pomáhá zbavit se nepříjemného pachu z pocení, ale může odstranit také hlubokou vrásku na čele nebo mimické vrásky kolem očí.


Máte zkušenosti s aplikací botulotoxinu? Podělte se o ně!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !