Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsem pomalu, ale jistě zhubla

18. 08. 2008 | Vaše příběhy
Už jako dítě jsem byla velmi "oplácaná". Nikdy jsem se nevyhnula posměškům ze strany spolužáků i okolí, kteří neustále kritizovali mojí postavu. Nebylo mi k ničemu, že jsem chytrá a že ve škole všechno zvládám tzv. "levou zadní", prostě jsem díky vlastní morbidní tloušťce mezi své soukmenovce nikdy nezapadla. Navíc jsem začala nosit brýle, takže kombinace s mojí váhou a inteligencí byla ještě větším utrpením. Styděla jsem se za sebe a za svá kila a potajmu jsem si doma i poplakala.

Ve 14-ti letech moje váha dosáhla na tehdejších 166 cm hrozivých 100 kg. To už zasáhla moje maminka, která již bohužel nežije a začaly jsme společně cvičit a jíst zdravou stravu. Měla jsem podporu pouze v ví. Otec a bratr se pouze nad mým snažením výsměšně bavili. Za 4 roky se mi díky maminčině podpoře a také své vůli podařilo zhubnout na neuvěřitelných 50 kg.

hubnutí To jsem ale nebyla já a zdálo se mi to hodně málo. O kluky jsem v té době neměla nouzi, ale to už by byl jiný příběh, který bych spíš nazvala "Milostné neúspěchy a tragédie".

V současné době si udržuji váhu 55 kg na 170 cm.A jsem více než ve svých 26-ti spokojená. Na svá "tučná" léta hledím raději se zavřenýma očima, nechci již na toto trauma a zážitky s ním spojené raději ani vzpomínat. Tímto článkem bych chtěla apelovat na hubnoucí čtenářky, že zhubnout se dá pomalu ale jistě a s rozumem ještě lépe. Nemá cenu se mořit nesmyslnými dietami a následně pak dvojnásobným jo-jo efektem, anebo se propracovávat až k PPP.

Důležité je naučit se mít ráda sama sebe a své tělo a být se sebou spokojená.

Zdravím všechny chytré ženy.

Pavla
Chytrá Žena – čtenářka




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Moc Vám děkuji za Vaše reakce na můj článek,velmi mě to potěšilo.Hezký večer Vám všem.Já ještě pracujiSmajlík,ale za chvíli už s prací na PC končím a hurá spinkatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem dlouho bojovala se svým pozadím,až jsem potkala svého muže,který řekl že mě bude mít rád takovou jaká jsem,že láska není v kilogramech.
Obrázek uživatelky
profil
Vaše maminka byla určitě obdivuhodná a rozumná žena a vy bude utčitě po ní. Přeji štastný další život. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
TO VÁS TEDA OBDIVUJI,TOLIK KILO DOLE,MĚ SE PODAŘILO NEJVÍC 15 KG,ALE ČASEM JE MÁM NAHOŘE.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles