8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsou na tom s módou Obama a Medveděv?

17. 04. 2010 | Trendy

Americký prezident Barack Obama dorazil do Prahy ve čtvrtek ráno a stráví v Česku dva dny. Hlavním cílem jeho návštěvy je podpis nové americko-ruské smlouvy o omezení jaderných zbraní. Jeho ruský protějšek Dmitrij Medveděv přicestoval do Prahy již ve středu.

Na oba prezidenty budou upřeny oči celého světa. A i proto by měli dobře vypadat. Pojďme se podívat, jak jsou na tom s módou a jak dobré mají módní poradce.

Obama a jeho poradce jsou na tom v módě o kousíček líp, protože dokážou dotáhnout i ty nejmenší detaily. Medveděvovi občas nějaká ta drobnost unikne. Někdy si můžete všimnout, že má krátké manžety nebo že nejsou dotažené k rukávům saka. Ale i přesto vypadá skvěle.

První dámy

Do Prahy bohužel přiletěli Obama i Medveděv bez manželek, což je škoda, protože obě dámy jsou ozdobou obou prezidentů. Podle žebříčku magazínu People patří Michelle Obama mezi nejlépe oblékané světové osobnosti roku 2009. Zvítězila v kategorii Nejlepší dostupná elegance.

Machelle má velice dobrý styl přiměřený tomu, že je vidět po boku prezidenta. Jistě se shodneme na tom, že jí to velmi sluší. Je jedna z mála vysoce postavených žen, které se nebojí nosit šaty. Ostatní dámy totiž volí spíše dámské kostýmky. Je tu ještě jedna věc, kterou má Michelle na rozdíl od většiny svých předchůdkyň. Je to ta nejpřirozenější a zároveň nejnenapodobitelnější věc – je sexy. Když tančí se svým mužem, když se na něj dívá, když ho objeme – cítíte lásku. Michelle je velmi krásná, ale lidé ji mají rádi pro její mozek. Krása není vše, ale ona má obojí.

Oproti tomu Světlana působí daleko decentněji. Volí méně výrazné barvy, což je dáno i tím, že je blondýnka. Jednoduché oblečení velmi vhodně doplňuje dekorativními prvky jako jsou šperky, brože, volánky nebo krajka. Má vše dobře sladěné a nikdy nesklouzne do kýčovitosti, která se občas v ruském stylu objevuje. Ruský styl je totiž hodně výrazný a dekorativní a na některé lidi působí přezdobeně. Toto je jeho hlavním cílem, oslnit a udělat velký dojem. Řekla bych, že Světlana má velmi dobrý vkus a také velmi dobré módní poradce.


Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
V tom případě se se omlouvám za pozastavení se nad časovým skluzem. Netušila jsem, že od odevzdání do uveřejnění článku může uběhout taková doba. Domnívala jsem se, že články jsou aktuální.
Obrázek uživatelky
profil
není to její vina, že píše v čase přítomném , ale zatím se už jedná o čas minulý. Ona totiž určitě vložila článek včas, ale články se dostanou na CHŽ někdy za 10 ale i za 14 dnů, což mě také někdy mrzí.
Obrázek uživatelky
profil
je napsaný, aby nikoho nezrazil, takže jsou všichni elegantní, já osobně preferuji americký prezidentský pár.
Obrázek uživatelky
profil
já jsem začátek článku četla 2 x - někomu se pomotaly trošku dny a datumySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jano Arnoštová,
jsi opravdu chytrá žena!
Dnes je sobota, 17.4.2010, a protože Tvá zpráva má v úvodu, že : Americký prezident Barack Obama dorazil do Prahy ve čtvrtek ráno a stráví v Česku dva dny, vypadá to, jako by tu byl ještě včera. A on si rošťák jeden odletěl už minulý týden!
A z jeho ženy se Ti podařilo udělat Machelle, která má velice dobrý styl.
Hm, hm, hm.
To jsou mi novinky....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles