Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak najít toho pravého? Může být za rohem

11. 06. 2022 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Třicítka na krku, toužíte po dětech, ale jste single? Pokud nemůžete najít toho pravého a začínáte propadat zoufalství, možná vám pomůže náš dnešní článek. Poradíme totiž, jak současný stav věcí změnit.

Hlavně s chladnou hlavou


Muži mají na rozdíl od žen výhodu, že jim netikají biologické hodiny. Na rodinu mají času dost a velká část z nich by pravděpodobně neměla problém si prodloužit mládí a na děti myslet až kolem čtyřicítky. O ženách toto neplatí, s dovršením třicátých narozenin se již dotazy na potomky začínají objevovat. Jenže pokud hned při prvním rande myslíte na zásnubní prsteny, je zde riziko, že partner takové myšlenky vycítí a „prchne“. Připravte se na to, že na závazky potřebují muži trochu více času a rok vztahu je zpravidla před dalším krokem naprostým minimem.
Jak najít toho pravého? Může být za rohem

Pokud tedy na prvním rande vytáhnete otázky na to, zda by muž jednou chtěl děti a jak se staví ke svatbě, děláte chybu a možná o svého vyvoleného přijdete chybným krokem na samém začátku potenciálního vztahu. Netlačte na pilu a počkejte s podobnými dotazy minimálně pár týdnů, až na ně přijde řeč přirozeně, nebo je vytáhněte ve vhodné méně vážné chvilce.

Buďte především sama sebou


Ano, partnerovi se musíte fyzicky líbit, bez toho žádný vztah nemůže fungovat. Nic se ale nemá přehánět a každý muž ocení, pokud je žena především sama sebou a neřeší, zda od včerejšího dne přibrala kvůli vydatné večeři půl kila. Pokud tedy trávíte celé dny ve fitku, solárku, na nehtech, u kosmetičky a na nákupech oblečení, jde spíše o chování, které mnoho mužů odradí.

Nechte vyniknout svou přirozenou krásu, kterou můžete jen decentně „vylepšit“ vhodnou řasenkou a trochou make-upu. Oslňte raději partnera svým důvtipem a pohotovostí – ukažte mu svou osobnost a že jste ženou, se kterou stojí za to strávit zbytek života. Může to znít jako klišé, ale vztah je kromě sdílení těla, na které si čas nepochybně najdete, především o sdílení myšlenek a života jako takového.

Změňte oblast hledání


Pokud hledáte muže neustále na stejných místech – ať už jde o bary a diskotéky, kolegy z práce, či přátele přátel – pravděpodobně je na čase „změnit rajón“. Zkuste si třeba najít nové zájmy, na internetu najdete spoustu zájmových skupin, ve kterých můžete potkat nové zajímavé lidi. Od věci nejsou ani internetové seznamky. Stále více vztahů je dnes navázáno přes internet.

Zajímavým tipem může být absolutní změna prostředí. Najděte si práci v zahraničí – v rámci EU je to opravdu snadné – a změňte svůj život od základů. Cizinky jsou pro muže vždy v jistém směru oproti „místním“ přitažlivější a vaše šance se proto jedině zvyšují.

Nepřehlížíte se?


Bohužel ale existují také spousty případů, kdy se dokonalí partneři denně potkávají a problémem je pouze to, že se vzájemně neosloví. Navazujete pravidelně oční kontakt doprovázený úsměvy s nějakým mužem – třeba s někým z práce nebo z okolí domova? Nebojte se jako žena udělat první krok a muže oslovit!




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !