Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak přežít manželství

9. 07. 2018 | Knižní tipy
Název knihy: Jak přežít manželství
Autor: Ludmila Hamplová a Leoš Kyša
Nakladatelství: Epocha
Vázaná vazba s přebalem
Formát: 145x205 mm
Rok vydání: 2015
Počet stran: 208
Cena: 199 Kč

Jak zařídit, aby se z manželství nevytratila sexuální vášeň, a co dělat, když se to stane? Jak si poradit s lákadly nevěry a neodbytnými nápadnicemi a nápadníky kroužícími okolo manželů? Co dělat, když během manželství lékaři zjistí, že máte pohlavní chorobu?


Jak do dopadne, když se ženatí muži vypraví do nevěstince? Proč je třeba vyhodit z obýváku gauč a chodit nakupovat do sexshopu? Co s tím, když na vztah padá únava, rutina a nic není tak krásné jako dřív?

Proč byste si nikdy, ale nikdy neměli přidávat partnera na Facebook a proč by si měli manželé občas lhát a nikdy nepátrat pro pravdě? A jaká si stanovit pravidla nevěry, když dojde na nejhorší? To jsou jen některá z témat, která se v této knize dozvíte od dvou poněkud neortodoxních manželů, kteří se nebojí žádného partnerského tabu.

Jak přežít manželstvíO autorech knihy

Jak přežít manželství:


Leoš Kyša (*1979)

Narodil se na konci světa. Ano, uhádli jste, v Bruntále. Krátce po narození ho pak převezli na ještě větší konec světa jménem Dvorce, městečko tam někde v Sudetech. Dnes už to ale není taková díra jako kdysi. Vloni tam dokonce zavedli internet. Teda jenom někde, ale stejně, to už je posun, ne?

Osudovou se mu stala Opava, kde vystudoval Obchodní akademii i Slezskou univerzitu v Opavě a kde začal psát do regionálního bulváru, který měnil názvy tak často, že si je pletli i jeho redaktoři. Naposledy se jmenoval Opavsko, křížem krážem. V roce 2003 odjel do Prahy, kde se stal redaktorem sobotního magazínu deníku Právo. Časem pak prošel redakce Týdne, Instinktu, Hospodářských novin i publicistiku na TV Barrandov. Dnes je na volné noze, píše do novin a časopisů, točí dokumenty a myslí si, že největší dobrodružství a životní výzva je mít spokojené manželství.

Ludmila Hamplová

Narodila se v České Třebové, železniční metropoli země, díky čemuž touží neustále někam cestovat vlakem. Ve zdejší oblasti je to poměrně časté onemocnění, které je – zdá se – neléčitelné. Proto vlakem vyráží po celé Evropě, nejraději do Polska, které sice připadá většině Čechů jako naprosto bizarní země, ale Lída ze své zkušenosti ví, že je tak bizarní, až je krásná. Mimo jiné objevuje zdejší módu, autentickou kuchyni a také obráží zdejší gay kluby, což jí zůstalo jako profesionální deformace z absolvovaného studie Gender studies a práce v homosexuálním časopise Lui magazín, kde byla jedinou heterosexuální vdanou redaktorkou v dějinách podobných periodik celého světa.

Kromě toho pracovala i pro Reflex a pravidelně publikuje v Lidových novinách a časopise Žena a Život. Věnuje se článkům o módě, životním stylu, zdraví a psychologii, kterou studuje v Brně. Vdala se ve dvaadvaceti letech a rodila ve třiadvaceti, čímž si podle svého okolí naprosto zničila život. S šestiletou dcerou Aničkou jsou milovnice zvířat všeho druhu. V tuto chvíli se v jejich minibytě nachází dva psi, dvě kočky (jedna vytažená jako kotě přímo z popelnice je tak drsná, že se jí bojí nejen oba psi, ale i návštěvy, které do bytu zavítají) a jeden křeček jménem Preclík.

Tuto knihu Jak přežít manželství koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Epocha.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !