Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonky nestárnou ani netloustnou

9. 01. 2014 | Knižní tipy
Název knihy:
Japonky nestárnou ani netloustnou

Autoři: Moriyama Naomi, Doyle William
Nakladatelství: Ikar
Vázaná vazba
Formát: 132 x 207 cm
Datum vydání: prosinec 2013
Počet stran: 256
Cena: 188 Kč

Japonky mají odlišný vztah k jídlu než zbytek světa. Jste-li unaveni rozličnými pravidly hubnutí, je čas poznat jedno z nejlépe střežených tajemství zdraví, štíhlosti a dlouhověkosti – je čas poznat japonskou fontánu mládí. Japonky jsou totiž světové šampionky v dlouhověkosti. Autorka se vrací ke kořenům a v rodinném příběhu nabízí způsob japonského domácího vaření. Odhaluje 7 tajemství, jimiž se řídí tradiční japonská domácnost, a 7 pilířů japonské kuchyně, jimiž jsou ryby, zelenina, rýže, sója, nudle, čaj a ovoce.

Japonky nestárnou ani netloustnouO autorech knihy
Japonky nestárnou ani netloustnou:


NAOMI MORIYAMOVÁ se narodila a vyrůstala v Tokiu a prázdniny trávila na farmě na japonském venkově, kde si dopřávala čerstvé ovoce a zeleninu z rodinné zahrady. Když studovala na vysoké škole v Illinois v USA, přibrala 12 kilogramů díky pizze a sladkým sušenkám. Po návratu do Japonska znovu objevila tajemství maminčiny tokijské kuchyně. V New Yorku pracovala u reklamní společnosti Grey Advertising a později jako ředitelka marketingu komerční televizi Home Box Office (HBO). Když jí bylo 42 let, požádali ji v newyorském obchodě s alkoholem o průkaz totožnosti, že už jí skutečně bylo 21 let.
Naomi žije na Manhattanu se svým manželem a spoluautorem Williamem Doylem a cestuje za maminkou do tokijské kuchyně několikrát za rok. Toto je její první kniha.

WILLIAM DOYLE
- rodilý Newyorčan, je autorem faktografických knih, které získaly mnohá ocenění, např. cenu Americké advokátní komory a Americké asociace knihoven. V roce 2004 se spolupodílel na knize Dome Raiders: How Scotland Yard Foiled the Greatest Robbery of All Time s detektivem a vrchním komisařem Jonem Shatfordem z londýnské Metropolitní policie. V roce 1998 vyhrál cenu Writers Guild of America Award za nejlepší televizní dokument pro kanál A&E special The Secret White House Tapes. Také zastával funkci ředitele původní programové tvorby pro HBO v New Yorku.

Tuto knihu Japonky nestárnou ani netloustnou koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Světové kuchyně mě zajímají. A je fakt, že o japonské toho moc nevím, kromě toho, že jedí jedovatou rybu fugu a syrové suši.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles