8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jubilejní Minerva poradí nejen diabetikům

31. 01. 2008 | Výstavy
MINERVA - poradna zdraví a esoteriky oslavuje. 23. – 24. února 2008 se v Michnově paláci na pražské Malé Straně uskuteční již po pětadvacáté! Při této příležitosti se návštěvníkům představí v novém kabátě a nabídne jim ještě více zajímavých přednášek, seminářů a setkání s předními českými i zahraničními odborníky. Chybět nebude ani speciální část zaměřená na prevenci a léčbu diabetu.

Ač to zní neuvěřitelně, jedna z nejznámějších akcí zaměřených na klasickou i alternativní medicínu, zdravý životní styl, astrologii, věštecká umění a další esoterické nauky vstupuje do sedmého ročníku své existence a v Praze se uskuteční již po pětadvacáté. A při této příležitosti se rozhodla svým návštěvníkům představit v novém kabátě.

Jubilejní Minerva poradí nejen diabetikům Ty nejdůležitější věci se samozřejmě měnit nebudou – účast kvalitních expertů, kteří jsou návštěvníkům k dispozici pro řešení zdravotních či osobních problémů nebo zajímavé přednášky a semináře. Novinek však bude celá řada.

V první řadě to bude nové uspořádání, které návštěvníkům umožní nejen lepší orientaci, ale nabídne jim i více soukromí při konzultacích s odborníky. Dále to bude výrazné rozšíření nabídky produktů zdravé výživy a biopotravin, stejně jako seminářů a přednášek zaměřených na zdravé vaření.

A v neposlední řadě to budou speciální sekce zaměřené vždy na určité téma – tentokrát půjde o výstavu zaměřenou na diabetiky. Pokud se tedy chcete dozvědět více o nejnovějších trendech v prevenci a léčbě cukrovky, nechat si zdarma změřit hladinu krevního cukru, seznámit se se zdravotními pomůckami a potravními doplňky, které diabetikům mohou ulehčit život, nebo odhalit, co v tomto směru nabízí alternativní medicína, určitě si 25. Minervu nenechte ujít.

Hodinka otázek pro milého hosta
herec Mojmír Maděrič

Jubilejní Minerva poradí nejen diabetikům

A na co dalšího se můžete těšit?

MUDr. Monika Sičová vás ve svých dvou seminářích seznámí jednak se základy čakrového léčení a jednak vám představí cvičení tantrické jógy určené speciálně pro ženy, které účinně ovlivňuje hormonální rovnováhu a tím ženám pomáhá udržet svěžest do vysokého věku. Seznámíte se ze základy vegetariánského vaření, do tajů čínské kuchyně vás zasvětí zkušený čínský kuchař, mistr Guo.

Na vlastní kůži si budete moci vyzkoušet blahodárné účinky ájurvédské masáže a mnoho dalších zajímavých metod a procedur.

Na výstavu zavítá i bylinář Pavel Váňa a ing. Jiří Janča.

Součástí bude i bezplatné měření krevního cukru a tlaku.

Pokud chcete vědět víc a přesnější program, najdete jej 14 dní před výstavou na www.minervazdravi.com.

Vstup na výstavu MINERVA je zdarma.

Petra Dítětová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !