Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kanye West naděluje svým fanouškům páté studiové album

30. 11. 2010 | Novinky

Americký rapper Kanye West vydává v pondělí 29. listopadu své dlouho očekávané nové album. Na novince “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“ přináší celkem třináct nových písní. Deska vznikala téměř dva roky a o jejím vývoji zpěvák pravidelně informoval na svém Twitteru.


Již počátkem léta Kanye nabídl první ochutnávky z nové desky, za kterou byla vybrána skladba “Power“. Ta zaznamenala obrovský úspěch a Kanye si tak zajistil pozornost nejen svých fanoušků, ale i médií. Mnohem větší ohlas ale přinesl singl “Runaway“, který zpěvák poslal k fandům začátkem října.


zpevakDoprovodné video, které je spíše půlhodinovým filmem, bylo natočeno v České republice a choreografie tanečnic v klipu se ujal náš Yemi A.D. Kanye West nedávno nechal hlasovat své fanoušky, aby na internetu vybrali podle nich jeho nejlepší song, který kdy složil a nazpíval.


S naprostou převahou vyhrála právě skladba “Runaway“, která tak byla ještě před svým fyzickým vydání zvolena za jeho nejlepší dosavadní počin. Lze jen doufat, že podobný přístup budou mít fanoušci i k nové desce “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“, neb předpoklady pro celosvětový úspěch rozhodně má.


Kanye si do studia pozval několik svých přátel, a tak se mezi třinácti písněmi můžeme těšit na ojedinělé kolaborace s takovými veličinami, jakými Jay-Z, Nicki Minaj, Kid Cudi, John Legend nebo Bon Iver rozhodně jsou. Náročnější fanoušci v obchodech s hudebními nosiči jistě raději šáhnou po limitované edici desky, která obsahuje navíc bonusové DVD.


Hlavní položkou tohoto disku je již zmíněný film “Runaway“, který Kanye West i sám režíroval… Desku “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“ s hitem “Runaway“ právě vydává label Universal Music! 


Americký rapper Kanye West vydává v pondělí 29. listopadu své album My Beautiful Dark Twisted Fantasy!


Zdroj: Universal.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
bude to SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles