Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kluci v akci - letní speciál 4.8. 2014

4. 08. 2014 | Televizní tipy
Oblast Camargue a moderní francouzská kuchyně z lokálních surovin v pořadu Kluci v akci - letní speciál ze dne 4.8. 2014

Příjemné setkání nás čekalo v části Provence Camargue, vesničce La Chassagnette. Navštívili jsme zde kouzelné místo, bývalou ovčí farmu, která byla s neobvyklým a vytříbeným citem pro design zrekonstruována. S lehkostí tu snoubí staré s moderním a vše navozuje pocit domova. To vše je obklopeno vábivou rajskou zahradou, políčky a záhony, jejichž úroda se, nejčerstvější a nejdozrálejší jak jen může být, zpracovává v místní kuchyni.

Kluci v akci - letní speciál 4.8. 2014Právě zde působí už řadu let šéfkuchař Armand Arnal. Jeho kuchyně je neuvěřitelně vynalézavá a inspirativní. Kromě toho, že využívá výtečnou zeleninu a ovoce v bio kvalitě místní zahrady, zajišťuje si ingredience pouze od lokálních dodavatelů a v jeho restauraci dostanete pouze bezlepkové pečivo. Mimo jiné je držitelem michelinské hvězdy.

Ačkoliv se mohou zdát recepty trochu odvážné, chutnají výtečně a jsou velmi harmonické. Co si Armandem uvaříme v pořadu Kluci v akci - letní speciál ze dne 4.8. 2014? Makrelu s třešňovým salátem, gazpacho ze žlutých rajčátek, holubí prsíčka s pórkem a rybízem.

V pořadu Kluci v akci - letní speciál ze dne 4.8. 2014 se těšte na návštěvu Camargue, přírodní rezervace, jednoho z největších mokřadů, kde uvidíte hejna plameňáků i stáda bílých koní.

Místní slaniska jsou zdrojem kvalitní a známé soli z Camargue, stejně tak rozlehlé plochy rýžových polí přinášejí úrodu několika druhů kvalitní rýže.

Kluci v akci - letní speciál můžete sledovat 4.8. 2014 od 21.05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kluci v akci - letní speciál 4.8. 2014:

Kluci v akci - letní speciál 4.8. 2014
Kluci v akci - letní speciál 4.8. 2014
Kluci v akci - letní speciál 4.8. 2014
Kluci v akci - letní speciál 4.8. 2014
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !