Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kodex kočičky - Jak být opravdová kočička a jak se vypořádat s borci

11. 12. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Kodex kočičky
Podtitul: Jak být opravdová kočička a jak se vypořádat s borci
Autorky: Reinwarthová Alexandra, Glanznerová Suzanne
Nakladatelství: Grada
Brožovaná vazba
Formát: 144 × 207 mm
Datum vydání: září 2012
Počet stran: 160
Cena: 239 Kč

Samozřejmě, že je Barney Stinson přesvědčen, že byl s Borcovým kodexem první. Ale to je špatně. Kočičky mají svůj reálný kodex od nepaměti. Tedy od chvílie, kdy se poprvé spolu dvě ženy vydaly společně do koupelny. Ko-dex kočičky byl vytvořen s cílem regulovat záležitosti každodenního soužití a dosud byl předáván mezi ženami z generace na generaci pouze v rámci ústní tradice. Teď je konečně tady v černé na bílém.

Kodex kočičky* Kočička pozná, že našla muže na celý život.
* Kočička umí číst mezi řádky, a to i věci, které tam nejsou.
* Předpokládaný věk kočičky má několik složek. Skutečný věk je jednou z nich.
* Když ON řekne v autě "zahni doleva!" a kočička odbočí vpravo, měl říct předem, že myslel to druhé doleva.

Kodex kočiček je souborem pravidel pro každou moderní dívku či ženu pohybující se v současné společnosti, která chce být aktivní součástí všech večírků a společenských akcí a nechce se nechat zahanbit neznalostí kodexu všech opravdových kočiček.

Kodex kočiček volně navazuje na populární televizní seriál „Jak jsem poznal vaši matku“ a přináší tak na knižní trh čtenářkami dlouho očekávanou odpověď na Borcův kodex, který byl určený výhradně mužům. Je to soubor 304 pravidel hodících se pro každou současnou ženu.

Kodex vznikl, aby uspořádal záležitosti každodenního soužití všech kočiček a vytvořil tak jediný platný soubor pravidel, o který se budou moci opírat. Podle knihy byl totiž po celá staletí předáván z generace na generaci pouze ústní tradicí a až teď se čtenářky konečně dočkaly psané podoby.

Tato kniha je pro všechny ženy Biblí a Svatým Grálem dohromady. Je to soubor zákonů, který poskytuje VIP náramky do zákulisí divů všech kočiček.
Autorky nashromáždily s velikým úsilím roztroušené části kodexu kočiček díky náročným technikám a cestování křížem krážem po celém světě a poprvé je teď zpřístupnily všem ostatním kočičkám.

Kodex kočiček pomůže čtenářkám v odpovědích na ty nejelementárnější životní otázky týkající se mezilidských vztahů, jakými jsou: „Smím jít do postele s bývalým své spřízněné kočičky?“ nebo: „A když se jí zeptám, bude to potom v pořádku?“

Kromě rad týkajících se partnerských vztahů naleznou také rady týkající se večírků, svateb, „jeho matky“, nákupů v obchodním domě IKEA, dovolené a mnoha jiných ožehavých témat. Zjistí mimo jiné také, jak psát pohledy z dovolené bez toho, aby tím strávily delší než ten, který je nutný k zakoupení pohledu a nalepení známky.

Tento soubor pravidel by neměl chybět v knihovně žádné opravdové kočičky. Vyvaruje se tak trapných situací, které by mohly vzniknout neznalostí kodexu.

Tuto knihu Kodex kočičky - Jak být opravdová kočička a jak se vypořádat s borci koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Grada.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !