Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozačky jsou v módě již desítky let

14. 01. 2011 | Pro ženy
Kozačky jsou v módě již desítky a desítky let a každá žena si přeje mít dlouhé nohy, stejně tak jako modelky na molech a díky kozačkám si tak mohou splnit svůj sen a vypadat sexy. Kozačky pro letošní zimu jsou hravé, odvážné a extravagantní, stejně tak pohodlné a hřejivé.

Výběr je nádherně rozmanitý, proto tedy neváhejte a bez obav si vyberte boty vašemu srdci nejbližší, vysoké kozačky vás dozajista také nezklamou a navíc jsou letos in.

 

Letos jsou moderní kozačky, které vám budou sahat po kotníky i kolena. Pokud si tedy vyberete takhle vysoké, v obou případech budete módní, stylová, in a drsná zároveň. Kozačky, které jsou letos v módě, jsou díky svým nápaditým aplikacím, například zipům, přezkám nebo vázání naprosto neodolatelné. Takové kozačky vás nejen zkrášlí, ale také zahřejí. Pokud ale je pro vás primární styl a jste obdivovatelkou vysokých podpatků, tak nezoufejte, i vy budete letos moderní, v suchu a teple, protože letošní móda myslí opravdu na každého.

 

Kozačky nad kolena každého překvapí neumělou ženskostí spjatou s dravostí. Tato móda již zasáhla mnoho zemí a míří také k nám. Kozačky nad kolena slaví svůj úspěšný návrat z dob minulých, ale v novém kabátu. Pokud tedy máte nohy takříkajíc výstavní, byl by hřích, kdybyste je nedávala světu na odiv. Pokud si pořídíte kozačky v délce nad kolena, můžete si být jistá, že Vám budou muži skoro doslova padat k nohám, protože v nich  budete vypadat zatraceně sexy.

 

A jaká je letos módní barva kozaček? 

Přestože se vám může na první pohled zdát, že černá a šedá barva kozaček je příliš fádní a nezajímavá, opak je pravdou. Tyhle neutrální barvy se mohou kombinovat s dalšími barevnými prvky a vždy zůstanou přitažlivé. Pokud máte nohy skryté v tmavém odstínu, budou opticky vypadat štíhlejší, než jsou ve skutečnosti, navíc černá a tmavá barva v sobě skrývá náboj tajemna.

 

A jaký materiál si vybrat? 

Nejlepší je kůže nebo umělé materiály, které kůži napodobují, protože působí velice žensky a svůdně. V obchodech naleznete jak lesklé, tak i matné varianty, na nich například ozdobné prvky v podobě přezek, pásků a cvočků. Ovšem zříkat se ale nemusíte ani semišových bot. 

 

Letos jsou také moderní a in zaoblené špičky. Tento styl kozaček se také dá nazvat jako jezdecký. Kozačky, které mají zaoblenou špičku, skvěle padnou ženám s větším číslem nohou, protože nohy se díky tomu neprodlužují, spíše naopak a tak se nemusíte obávat velkých rozměrů. Pokud si ale naopak přejete mít pár centimetrů navíc nebo prodloužit nohy, neváhejte v nákupu kozaček s podpatkem. Ať už si koupíte jakékoliv kozačky, mimo jiné vás bude také těšit, že vás budou chránit před chladem.


Markéta 

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !