Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozoroh - roční horoskop na rok 2015

27. 12. 2014 | Horoskopy

Kozoroh (21.12. - 20.1.)


Milí Kozorozi, rok 2015 je začátek období, které vás bude nutit změnit pohled na sebe, svůj život a svoje blízké. Zjistíte totiž, že svět se netočí pouze kolem vás. Uvědomte si, že přátelé, rodina i kolegové v práci tu nejsou jen od toho, aby plnili vaše přání. Snažte se jim lépe porozumět a zjistíte, že se vám vstřícné jednání vyplácí. Těšte se na změny k lepšímu, pravděpodobně vás čeká nejlepší rok za několik posledních let. Jděte si za svým, nenechte se nikým a ničím zviklat a buďte trpěliví a spravedliví.

Kozoroh - roční horoskop na rok 2015



Zdraví

V roce 2015 zjistíte více než jindy, jak cenný je odpočinek a především vaše zdraví. Vaše psychické rozpoložení má velký vliv na váš zdravotní stav. Snažte se o pozitivní ladění svého nitra a o nekonfliktní vztahy se svými nejbližšími. V první polovině roku se mohou objevit zdravotní problémy, zejména s trávením. Potíže vás přinutí přehodnotit váš dosavadní život, pochopíte, jak je důležité dodržovat zásady zdravého životního stylu. Neberte na lehkou váhu svou životosprávu, omezte kávu a konzumaci sladkostí.

Láska

Láska a partnerské vztahy budou hlavními tématy tohoto roku, přičemž planeta Jupiter vám přinese lásku a romantiku, může signalizovat příchod nového partnera či svatbu, ale také potíže ve stávajících vztazích a konflikty. Prospěje vám, pokud dokážete přijmout kompromisy a naučíte se trpělivěji a klidněji reagovat na nedostatky a názory partnera. Zajímejte se o to, po čem váš partner touží, co si přeje a naopak mu sdělte svoje potřeby a představy. Určitě to váš vztah „pročistí“.Nezadané čeká v letních měsících bouřlivé období plné romantiky.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

V tomto roce budete toužit po tom trávit více času s rodinou, nicméně nepokojná planeta Uran vám to nebude dopřávat. Domácí pohoda nebude u vás zrovna pravidlem a připravte se na situace, s nimiž jste dosud neměli žádné zkušenosti, a které budete muset řešit. Je nezbytné respektovat svobodu každého člena rodiny. Vše se bude uklidňovat až v druhé polovině roku. Pokud máte starší děti, může některé z nich vstoupit do manželského svazku.

Práce

Přestože se v uplynulých letech často vaše plány a aktivity ubíraly úplně jiným směrem, než jste předpokládali, letošní rok to bude jinak. Vaše vysoké pracovní nasazení a odhodlání z předchozích let vám konečně přinese ovoce úspěchu. Rok 2015 bude pro vás rokem kariérního postupu. Ti z vás, kteří podnikají, pocítí kladné výsledky v druhé polovině roku. Zaměstnaní Kozorozi se mohou těšit na zajímavé pracovní nabídky. Je dokonce možné, že mnozí se pustí do podnikání, které rozšíří i do zahraničí. Spoléhejte se na vaši vnitřní sílu a inteligenci.

Peníze

Hlavní cíl vašeho života je finanční dostatek, a proto hodně pracujete a neustále hledáte způsoby, jak zvýšit své příjmy. Neměli byste přeceňovat svoje finanční možnosti a dobře zvažovat každé vydání. Tento rok vrtošivá planeta Uran ukazuje na určité výkyvy, buďte ostražití, vidina zhodnocení peněz při pochybných spekulacích se vám nemusí vyplatit. Není vhodná doba k větším investicím. Dávejte si pozor při podpisu jakékoli smlouvy a rozhodně si v tomto roce nepůjčujte ani nezatěžujte rodinný rozpočet hypotékou.

Vaše motto pro rok 2015: Není obtížné přijmout nové myšlenky, ale zapomenout na staré.


Velký roční horoskop 2015 připravila Jarmila Mandžuková.


Kozoroh- horoskop na rok 2015

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2015:

Roční horoskop na rok 2015 - Beran

Roční horoskop na rok 2015 - Býk

Roční horoskop na rok 2015 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2015 - Rak

Roční horoskop na rok 2015 - Lev

Roční horoskop na rok 2015 - Panna

Roční horoskop na rok 2015 - Váhy

Roční horoskop na rok 2015 - Štír

Roční horoskop na rok 2015 - Střelec

Roční horoskop na rok 2015 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2015 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2015 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles