Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásně zdravá

1. 02. 2019 | Knižní tipy
Název: Krásně zdravá
Autor: Jana Fabiánová
Nakladatelství: Esence
Rok vydání: 01/ 2019
Formát: 178 x 220 mm
Vazba: Pevná vazba
Počet stran: 184 stran
Cena: 279 Kč

Zdraví, krása, mladistvý vzhled a vnitřní štěstí jsou asi přáním každé z nás. Tato čtivě napsaná kniha s předmluvou lékařky, přináší ženám a dívkám nenásilné a osvědčené metody, které autorce, zpěvačce Janě Fabiánové, přes deset let pomáhají udržovat si vyrovnanou náladu, pevné zdraví i štíhlou postavu.


Krásně zdraváKniha obsahuje detailní návody pro zlepšení zdravotního stavu žen, vyrovnání pH, odstranění závislosti na sladkém, zpevnění pleti i postavy a více než třicet snadných a zdravých veganských receptů od snídaně po dezerty. Kniha nás také seznámí s metodami relaxace, které usnadňují spánek.

V poslední části knihy se autorka soustředí na důležitý detox mezilidských vztahů i vztahu, který máme samy se sebou. Zmiňuje také metody, pomocí nichž se lze vyvarovat toxických vztahů s lidmi s patologickou poruchou osobnosti, jak postupovat při hledání trvalého láskyplného vztahu, či jak si správně přát.

Tuto knihu Krásně zdravá koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !