Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Longevity Book

16. 11. 2016 | Knižní tipy
Název: Longevity Book
Autor:  Cameron Diaz, Sandra Bark
Překlad: Vanda Senko Ohnisková
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 19.10. 2016
Pevná s přebalem
Formát: 185 x 225mm
Počet stran: 263
Cena: 358 Kč

Kniha o tom, jak žít ve zdraví, síle, kráse a pohodě v každém věku. Jakmile Cameron Diaz oslavila devětatřicáté narozeniny, na pořadu dne se objevila „ta“ otázka. V téměř každém rozhovoru se novináři Cameron ptali, jestli se obává čtyřicítky. „Když se tyto otázky staly nedílnou součástí každého rozhovoru, došlo mi, jakou důležitost věku přikládáme,“ říká Cameron.

Titul Longevity Book se stal logickým pokračováním Body Book, bestselleru deníku The New York Times, v němž se autorka zabývala tématy jako zdravý životní styl a důležitost harmonie těla a ducha. I v nové knize se snaží poskytnout čtenářkám co nejvíce užitečných poznatků a rad, které jim pomohou lépe zvládnout novou životní fázi, do níž vstupují ve věku kolem čtyřicítky.

Longevity BookNa rozdíl od celé řady jiných knih na podobné téma však Longevity Book nevychází z postoje, že se s věkem má bojovat všemi dostupnými prostředky a že je bezpodmínečně nutné, aby se ženy snažily vypadat mladší, než ve skutečnosti jsou.

Tato kniha zkoumá, jak nás čas ovlivňuje jak po tělesné, tak po emociální stránce – protože tyto dvě složky našeho zdraví jsou od sebe neoddělitelné.

Longevity Book poskytuje čtivý a zevrubný výklad o fungování  ženského těla i mysli. Průměrná délka našeho života je delší než kdykoli dřív v minulosti. Abychom si však tento dar dlouhověkosti mohli náležitě užívat, je zcela zásadní dobře porozumět hlasu svého těla a připravit se na vše, co nás čeká, abychom mohly zrát s grácií.

Longevity Book je kniha, která vám poskytne všechny zásadní informace a nabídne ucelený pohled na to, jak si můžeme užívat života plnými doušky, a to v každém věku.

Nechte se inspirovat Cameron Diaz a zrajte s grácií!

O autorce knihy Longevity Book:


Cameron Diaz patří k nejžádanějším americkým herečkám současnosti. V mládí se věnovala modelingu, jako herečka debutovala v jednadvaceti letech. Hrála v téměř padesáti filmech a mezi její nejúspěšnější tituly patří např. Maska, Něco na té Mary je, Svatba mého nejlepšího přítele nebo Charlieho andílci. Je také autorkou knihy Body Book a skvělou kuchařkou. Angažuje se v řadě projektů týkajících se ochrany životního prostředí a práv na vzdělání a rovnoprávnost žen. Cameron žije s manželem a nejrůznější domácí zvířenou v Los Angeles.

Knihu Longevity Book koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Longevity Book:

Longevity Book
Longevity Book
Longevity Book
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !