Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mezi námi lháři

30. 04. 2020 | Knižní tipy
Název: Mezi námi lháři
Autor: Caroline Englandová
Překladat: Jan Kozák
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 2020
Formát: 145x210 mm
Vazba:  Pevná vazba s přebalem
Počet stran: 397 stran
Cena: 226 Kč

Hra na pravdu začíná a pravda bude bolet. Říkali si A-tým a na střední to byla nerozlučná čtyřka. Dnes už má každý z nich dobrou práci, pěkný dům, trvalý vztah… a malé temné tajemství. Jenže lhát se donekonečna nedá – ani svým nejbližším, ani sám sobě. To, co mělo navždy zůstat skryto v zákoutích lidské duše nebo v hlubinách minulosti, se hlásí o svá práva.

Tento strhující thriller vás zavede do britského Manchesteru, kde čtveřice přátel a jejich rodiny žijí své životy v trysku moderní doby. Je tu však i kus „staré dobré“ Anglie s čajem, sendviči, nedělními bohoslužbami a velkými svatbami, kde se sejde celé příbuzenstvo a pár skleniček rozváže údy i jazyky.

Mezi námi lhářiPrávě na svatbě Nicka a Lisy začínají vycházet na povrch tíživé skutečnosti, které dosud aktéři příběhu tak úzkostlivě tajili před ostatními. Drolí se maska věrného manžela, starostlivého otce, milujících rodičů. Všichni lžou, a všichni to vlastně myslí dobře. Nechtějí zklamat své milované, chtějí je uchránit před bolestivou pravdou. Lež je ale dvousečná zbraň, a po zbrani jednoho dne steče krev.

Napínavé, znepokojivé a chytře prokomponované. Mezi námi lháři jsou dechberoucí četba, jako stvořená pro fanoušky Lucy Clarkeové a Gillian Flynnové.

O autorce knihy Mezi námi lháři:


Caroline Englandová se narodila v britském Sheffieldu. Vystudovala práva na Manchesterské univerzitě a rozjela úspěšnou advokátní kariéru. Po letech strávených v zahraničí se ale rozhodla právnickou profesi opustit, aby se mohla plně věnovat svým třem dcerkám. Románový debut Beneath the Skin vydala Caroline Englandová v roce 2017, v té době už ovšem měla na kontě povídky a básně publikované v několika antologiích. Ve své literární tvorbě se inspiruje zkušenostmi advokátky se specializací na rozvody a rodinné právo. Její druhá kniha Mezi námi lháři se umístila v mezinárodním Top Ten žebříčku bestsellerů internetového knihkupectví Amazon.


Knihu Mezi námi lháři zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !