Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovou

29. 01. 2015 | Televizní tipy
Hlavní hrdinkou televizního miniseriálu Reportérka podle scénáře Josefa Klímy na motivy skutečných událostí je Hedvika (Tereza Voříšková), která by se chtěla stát novinářkou.

Podaří se jí udělat konkurs a nastoupí do redakce ke zkušenému reportéru Vlachovi (Jiří Bartoška). Ve stejné době ale nastupuje do funkce zástupce šéfredaktora ambiciózní Roman Weis (Václav Jiráček). Jeho touha po úspěchu je silná a cesta k němu může vést, obrazně řečeno, i přes mrtvoly.

„Líbila se mi má role v miniseriálu Reportérka, otevřený přístup režiséra Dana Svátka a vyhlídka spolupráce s mým oblíbeným, milým kolegou, Jiřím Bartoškou. Natáčení pak bylo šílené, rychlé, kreativní, neustále se měnící a krásné. Co se týče mojí postavy novinářky a zkušenosti s touto profesí, pravdou je, že se s novináři téměř nepotkávám. Poslední rozhovor jsem dala někdy před dvěma lety. A novináři, které Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovoupotkávám, jsou většinou buď lifestyloví, nebo bulvární. Nedokážu si představit, že bych se tímto živila. Ale dělat investigativní novinářku by mě bavilo. Je to povolání, které se v mých představách pohybuje někde mezi špionem a kriminalistou,” říká představitelka hlavní role Tereza Voříšková z miniseriálu Reportérka.

 „Ráda spolupracuji se scenáristy, kteří při psaní vycházejí z reality. Josef Klíma je jedním z nich a seriál Reportérka je v podstatě koncentrací jeho pracovních i osobních zážitků a zkušeností. Jde o autentický profesní seriál, v němž se nad zajímavými novinářskými kauzami vznášejí otazníky. Je možné zjistit pravdu? A co to vlastně pravda je? Kdy se ze subjektivního pocitu může stát objektivní závěr? Poctivá novinařina nebo bulvár?  Existuje kompromis? Josef Klíma je jedním z nejpovolanějších, kdo má právo na podobné otázky odpovídat. Obsazení Jiřího Bartošky do role reportéra v miniseriálu Reportérka bylo opravdu šťastné, protože  kombinaci jeho rozvážného Vlacha se živelnou Hedvikou v podání Terezy Voříškové si musíte oblíbit. Věříme, že jejich další osudy budou pokračovat. Do realizace je připraveno ještě 10 dílů,“ shrnuje kreativní producentka České televize Marča Arichteva.

Miniseriál Reportérka od 1. února, vždy ve 20.00, na ČT1.


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovou:

Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovou
Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovou
Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovou
Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovou
Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovou
Miniseriál Reportérka s Jiřím Bartoškou a Terezou Voříškovou
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !