Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kabelky – jak si vybrat správně?

22. 07. 2010 | Pro ženy

Kabelky, tašky, batohy nás doprovází při každodenní rutině i při slavnostních chvílích. Jestli existuje nějaký doplněk, bez kterého nemůže moderní žena existovat, tak je to právě kabelka. Při výběru většinou podléháme módě, všímáme si ale i tvaru a barvy. Kabelka je pro nás vším a není vůbec divu. Vždyť co všechno do ní můžeme schovat? Od šminek, parfému, mobilního telefonu až po fotky dětí, prášků na bolesti hlavy a knížek.

 

Jak si správně vybírat?

Pokud si právě plánujete koupit novou kabelku, zvažte její využití a vybírejte především podle šatníku. Nezapomínejte na to, že kabelka je doplňkem a přeci všechny doplňky se mají nosit sladěné s vaším outfitem. Každá žena si může vybrat kabelku podle svého stylu – elegantní, sportovní, romantickou … jakou si jen budete přát.

 

Nový módní styl „byznys“

Tento styl je určen nejen pro podnikatelky, ale nezapomíná se i na pracovní vytíženost dnešních žen. Jsou velmi praktické a pokud s sebou nosíte jen diář, nebo desky určitě je pro vás vhodná.

 

Kvalita & materiál

Určitě každá z nás chce co nejvíce kvalitní kabelku, která vydrží všechen násun věcí, každodenní nošení a přitom bude vypadat jako nová. Kabelky od Vietnamců by vám jistotu dlouhodobé existence vaší kabelky moc nebyly, proto se doporučuje kupovat kabelky od známých módních návrhářů, kde je zajištěna kvalita, nebo ve značkových prodejnách. Pokud budete toto pravidlo dodržovat, můžete si vybrat z jakéhokoli materiálu, který nám dnešní svět módy dává na výběr. V módě jsou teď látkové, vyšívané, ozdobené kamínky, štrasem, z lakované kůže, denimové, pletené, háčkované, taštičky s výšivkami…jednoduše vše, co vás napadne.

 

Barvy

V letošní módě  je kladen velký důraz na barevnost. Proto je potřeba, aby byly vždy vaše kabelky sladěné s oblečením a dalšími doplňky, a tak též s vaší obuví. V kurzu jsou odstíny hnědé, načervenalé, přírodní bílé, často se objevuje i kombinace dvou barev, samozřejmě významné místo si drží i černé kabelky, kterými určitě nic nezkazíte a hodí se ke všemu.

 

Dobrá rada na závěr: Pokud uberete na oděvu, přidejte na doplňku. A právě kabelky patří k doplňkům, bez kterých se nedá žít.

 

Nikolette

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já kabelky prostě miluju..doma jich sice moc nemám ale i tak si myslím že mám slušný vyběr z každého stylu a v rámci možností i barev....myslím si že výběr kabelky je opravdu nejdůležitější..říká se že by se měla kabelka hodit k obuvi ale já si myslím že to není až tak pravda.z vlastní zkušenosti vím že i tenisky se dají doplnit nějakou elegantní kabelkou..kabelka je pro mě opravdu důležitá a nevím co byh bez ní dělala =) tak vám přeju dobrý výběr..a nebojte se kombinovat =D papíík=P
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles