Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Známe její šaty, neznáme její tvář…

26. 02. 2008 | Pro ženy
A vítězkou se stává…….… slyšíte vaše jméno, loňská Miss vám nasazuje korunku a předává květiny, blahopřeje a… A náhle se z toho snu probudíte. Teď to ovšem bude jinak – díky společnosti Quelle se stanete Miss a nebude vás čekat žádný návrat do reality – to totiž bude realita! Jak je to možné? Společnost Quelle je GENERÁLNÍM PARTNEREM FINÁLE MISS ČESKÉ REPUBLIKY 2008! Letos se zkrátka nosí Miss. Zachyťte trochu pozlátka a hvězdného prachu a oblékněte se jako Miss České republiky 2008.

Taky si lámete hlavu, co si asi tak vezmou nejkrásnější dívky České republiky třeba na rande nebo na doma? Na večírek nebo na sport? Quelle vám tyto otázky zodpoví! Quelle totiž ví, co se nosí – Quelle ví, co nosí Miss.

Quelle – Miss ČR 2008 Každá žena dobře ví, že v jednoduchosti je krása, a proto takový velký úspěch slaví ležérní modely v přirozených tónech a z přírodních materiálů. Slečny modelky o tom taky ví své – na molech se předvádějí v extravagantních modelech, večerních šatech a na vysokých podpatcích, a proto si v soukromí chtějí tak trochu odpočinout. Základem takového ležérního šatníku jsou tradiční dobře padnoucí džíny a k nim bílý svetr. Doladit nenápadným make-upem a vyrazit – jak jednoduché! Na chladnější jarní dny se ještě nabízí kabátek s velkým límcem, který lze zvednout jako stojáček. To je potom elegance á la 60. léta!

U bílé ještě chvíli zůstaneme. „Misskám“ bude – stejně jako vám – určitě slušet bílá halenka s krajkovým zdobením, neboli špetka romantiky rozhodně neuškodí! Když potom Miss nakoukne do své skříně a přemýšlí, co by si tak vzala na večeři nebo do baru, určitě jí padne zrak na nějaké krásné šaty. Co vy, necháte se inspirovat? Když náhodou zbude čas na nějaké to lenošení doma nebo na procházku, nastává ta správná chvíle pro volnější bavlněné kalhoty a tuniku se zajímavě řešeným výstřihem. A jelikož „Missky“ by nebyly „Misskami“ nebýt jejich dokonalých postav, tak v jejich šatníku určitě nechybí nějaký ten model na sport, ve kterém potrápí svoje těla!

Quelle – Miss ČR 2008 Quelle – Miss ČR 2008














„Partnerství na finále Miss České republiky 2008 je pro Quelle prestižní událostí tohoto roku. Je pro nás ctí, že nejkrásnější dívky republiky budou chodit v oblečení naší značky. Těšíme se také na nový katalog Quelle, který nafotí přímo vítězky soutěže,“ říká Martin Katzer, marketingový a obchodní ředitel společnosti Quelle.

Tak až budete chtít nosit trendy oblečení jako Miss, zalistujte novým katalogem Quelle na jaro a léto a hvězdný styl je váš. Nebo navštivte webové stránky Quelle a nakupujte přes internet – najdete zde i speciální sekci „Miss shop“. Quelle je tu pro vás!



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
hodne libive.............
Obrázek uživatelky
profil
Richie: nejlepší je si to zboží objednat a vyzvednout v jejich kamenném obchodě Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
fakt moc pěknéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jednou jsem si něco u nich objednala a je to přes deset let, co marně čekám na zásilku. V katalogu věci vypadají pěkně, ale kvalita srovnatelná s trhovci. A hodně předražené. Ráda nakupuji, ale ne zajíce v pytli. Říkám katalogům NE.
Obrázek uživatelky
profil

Nakupuji v Quelle snad už od jeho založení v Česku a jsem velmi zpokojena.Mám totiž postavu,na kterou se těžko shání oblečení v XXL.Nyní využívám k objednání prodejnu Quelle v blízkém městě.Tam neplatím poštovné a když mi oblečení nesedí můžu ho bez problému vrátit.Nejčastěji využívám slevové akce,kde jsou ceny výrazně nižší.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles