8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh MÓDA PRAHA – o dobrém vkusu a eleganci

26. 08. 2007 | Trendy

V dobrém vkusu a eleganci se opět naše hlavní město stane centrem módy a módních trendů.


O tom nás bude moci přesvědčit přes 150 zúčastněných vystavovatelů veletrhu. Osmý mezinárodní veletrh módy MÓDA PRAHA se za účasti tuzemských a zahraničních firem, návrhářů, výtvarníků, dovozců a obchodníků uskuteční na Výstavišti Incheba Expo Praha v Holešovicích ve dnech 29. – 31. srpna. Průmyslový palác zaplní expozice vystavovatelů z dvanácti evropských zemí a přehlídkové centrum opět ožije nonstop módními přehlídkami .


„V dobrém vkusu, eleganci, máte vždycky svojí šanci“


Tradičně silné zastoupení budou mít vystavovatelé ze Slovenska, kde se ve výstavní premiéře představí oděvní značka LADY M , která prezentuje exkluzivní společenskou módu a největší distributor obuvi a kožené galanterie IMBIZ s.r.o. se zn. JOHN GARFIELD, HOLMANN KOMFORT, STARHEIGHT, LA VITA . Ze zahraničních značek se veletrh bude moci pochlubit premiérou značky CIPO & BAXX a MONDO, produkující denimovou a avantgardní módu pro muže.

Veletrh Móda Praha 2007 Své aktuální kolekce na veletrhu módy MÓDA PRAHA představí opět zástupci významných značek - BRUNO BANANI, BODY ART, EGERIA, AXCENT OF SKANDINAVIA, TRADING MILAVITSA CZ, VAMP, GOLDENLAND, VERSEY ENTERPRISE – zn. HEXELINE LIDIA, LAYLA FASHION, MADONNA – TOPAZ TEXTILHANDELS, SMITH´S, EUROAD CZ, CONS JEANS, UOMO & DONNA, ANNA GARDEN, PARIS MODE, MOSART, STELA BOUTIQUE, HUNGARIAMÓDA, PYRAMID, BOJA, ALIS – zn. BRUGI, FASHION STAR – zn. ESDA, GAZELA, POLZELA, JIŘI ŠNOBL – zn. RICCARDO, JUNI, PYRAMID, MAGIC PERSONALITY – zn. PIA ROSSINI, ale také tradiční čeští s slovenští výrobci - JITEX jihočeská textilní, FAVAB, ODEX – zn. DOOX, PRAKO KYJOV, TERYKON, RUKO, LAMIDO, VESTIS, LUKO, MONA CLASSIC TRADE, MIKULECKÝ- PYŽAMA, CLEMATIS SLOVAKIA, ATELIER DONÁT, GUKOTEX, RIALTO, V.style CZ – zn. WADIMA, AVANTGARD, SDRUŽENÍ PODNIKATELŮ VKUS JIČÍN, SABATTI, PRATTO, MODESTIA, EMA, NAMI, GALAMODA, ATELIER INA, ORVAKO, ANYTRA, SPONA, NOSRETI a další.

Na ploše 6 000m2 bude pro návštěvníky připraven průřez módní tvorbou v oblasti elegantního oděvu, avantgardní mladé módy, prádla, ale i módních doplňků. Veletrh předvede módu ve třech oděvních polohách - salonní tvorbu – „HAUTE COUTURE“ českých výtvarníku, kvalitní konfekci tzv. pret - a - porter a butikovou módu.

Veletrh Móda Praha 2007 I tentokrát veletrh obsáhne Pravé křídlo Průmyslového paláce, kde najdeme expozice vystavovatelů i hlavní přehlídkové molo a Střední halu, ve které budou umístěny atraktivní modely trendového fóra.

Po všechny tři dny budou v Pravém křídle Průmyslového paláce probíhat bloky módních přehlídek s prezentací zúčastněných firem, jejichž průvodcem bude Alexander Hemala.

Trendové fórum představí kreativní tvorbu předních českých výtvarníků, která se nese ve znamení precizní řemeslné práce, důrazu na detail a rafinovaných střihových řešení. Můžete se nechat inspirovat modely Heleny Fejkové, Beaty Rajské, Ivany Follové, Jaroslavy Procházkové, Ilony Donátové, Nina Provaan Smetanové, Natali Ruden, Toma Hyblera, Bc. Petra Kaloudy. Další účastnicí trendového fóra bude opět významná scénografka a kostýmní výtvarnice Lucie Loosová. Její expozice, skládající se z originálů modelů, návrhů a fotografií, bude o propojení módy s divadlem v minulosti, současnosti a budoucnosti.

Veletrh Móda Praha 2007 Pro zájemce z řad odborníků, ale i příchozích návštěvníků, jsou na galerii v Pravém křídle připraveny módní semináře. Nina Provaan Smetanová ak.mal. vás seznámí o aktuálních módních trendech léta 2008, vývoji barevnosti, materiálů a tvarování a vztahu kreativity a módních trendů dne 29.8.2007 v 13.30 hodin.

O dialogu těla a oděvu 20. století - modernismus a postmodernismus v oblasti módy a trendech jaro – léto 2008 – barvy, materiály, tvary s novým pohledem na módní dění s generací Y promluví historička módy Ing. Jana Máchalová 30. srpna od 13.30 hod.
Veletrh tradičně poskytuje příležitost k prezentaci tvorby studentů a posluchačů oděvních a výtvarných škol. Opět se setkáme s tvorbou posluchačů Ateliéru Módní tvorby ak.mal. Josefa Ťapťucha a Ateliéru Designu oděvu a obuvi doc.ak.mal. Heleny Krbcové z VŠUP v Praze. Na veletrhu se představí práce žáků Základní školy Vodičkova z Prahy 1 i práce studentů Vyšší odborné školy oděvního návrhářství a Střední průmyslové školy oděvní v Praze.

Již podruhé hlavním obrazovým motivem veletrhu Móda Praha je ilustrace významné scenáristky a kostýmní výtvarnice Lucie Loosové, která Vás bude provázet celým veletrhem a návštěvníci jej budou moci spatřit na zahajovací módní přehlídce ve dnech 29.8. – 31.8. v 11 hodin.

Hana Nováková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
s tím asi nic neuděláme
Obrázek uživatelky
profil
BEROU MORAVÁKY JAKO VENKOVANYSmajlík
KDYBY BYLO NĚCO PODOBNÉHO NAPŘ.V OSTRAVĚ,TAK URČITĚ PŘIJDE HODNĚ LIDÍ. MYSLÍM,ŽE UŽ ANDĚL)HUDEBNÍ CENY) JIM TO UKÁZAL
Obrázek uživatelky
profil
to je úplný fakt! vše je jen pro čecháčky! nic proti
Obrázek uživatelky
profil
Proč je všechno tak daleko? Tady pro moraváky nic moc kultury na vyžití neníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles