8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Sanitka vychází na DVD

26. 08. 2007 | Novinky

Posádky vozů první pomoci vyjíždějí tam, odkud se ozývá naléhavé volání.


Televizní seriál Československé televize Sanitka, natočený v roce 1984, který napsal Jiří Hubač a režíroval Jiří Adamec.


V hlavní roli lékaře Vojtěcha Jandery, jenž dá po sporu se svým nadřízeným přednost práci u záchranné služby před slibně se rozvíjející kariérou chirurga, se objevil Jaromír Hanzlík.


DVD seriál Sanitka

Oblíbený český seriál Sanitka, který se snaží zaznamenat rozhodující momenty ve vývoji pražské záchranné služby v letech 1956 – 1975 a také podat svědectví o náročnosti práce jejích pracovníků, pravě vychází na 4 DVD v rámci Zlatého fondu České televize.


Jedenáct hodinových dílů je rozděleno na 4 disky. Na posledním, čtvrtém disku jsou kromě závěrečných dílů seriálu také bonusy - TV spot, rozhovor s kameramanem Jurajem Šajmovičem, reportáž ze křtu, fotogalerie a další zajímavosti.


Všechny disky obsahují zvukovou stopu pro těžce zrakově postižené, jimž je uzpůsobeno i úvodní menu, samozřejmostí jsou české titulky.


DVD seriál Sanitka

Hrají:

J. Hanzlík, Z. Adamovská, T. Juřička, I. Andrlová, E. Hudečková, J. Karlík, O. Sklenčka, J. Vinklář, S. Skopal, P. Nárožný, P. Zedníček, F. Němec, V. Dlouhý, J. Hinke, P. Soukup, P. Skarke, J. Pleskot, K. Heřmánek, V. Krška, Z. Žák, A. Švehlík, V. Galatíková, S. Stašová a další.


Cena v e-shopu České televize je 279,- Kč za jedno DVD Sanitka.



Zdroj: Česká televize

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tento seriál mám moc ráda
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles