Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte si správný kabát na vaši postavu

5. 12. 2013 | Trendy
S chladným počasím přichází čas zimních kabátů a bund.  Pokud si chcete letos pořídit nový model, buďte během výběru pečliví a s ohledem na vaši postavu si zkrátka kupte ten nejvhodnější. V kabátu trávíme několik měsíců v roce a měl by tedy být pohodlný a dokonale padnout. Správný zimní kabát umí zvýraznit vaše přednosti a skrýt nedokonalosti postavy. Poradíme vám, jaký kabát je pro vás ten pravý.

Co je malé, to je hezké


Nenadělila vám příroda výšku modelky? Vyhněte se dlouhým kabátům, které opticky zmenšují. Pokud přeci jenom máte delší kabát, vezměte si k němu vyšší boty. Ideální pro menší postavy jsou krátké bundičky do pasu nebo kabátek, končící lehce pod hýžděmi. V chladnějších měsících lze zvolit délku ke kolenům. Iluzi delších nohou vykouzlíte, když si pásek od kabátu uvážete o něco výše.

Vyberte si správný kabát na vaši postavuVyhněte se také ramenním vycpávkám. Projmuté střihy jsou velice elegantní a sluší každé ženě. Záleží již jen na barvě a materiálu, který zvolíte. Naopak vysoké dámy si mohou dovolit dlouhé kabáty. Skvěle jim padnou také střihy áčkového tvaru. Štíhlé vysoké ženy by letos jistě měly mít alespoň jeden oversize kabát, která je letošním must-have. Hodí se také ponča z pletenin nebo kůže ve vysokém lesku. Výrazným vzorům by se měly vysoké dámy vyhnout, stejně tak svislému proužku

Zamaskujte kabátem kila navíc


Dámy plnějších tvarů by měly nosit dobře padnoucí kabáty, které kopírují postavu. Letos velmi populární oversize střihy bohužel u přebytečných kil nefungují, protože opticky zvětšují. Vhodné jsou kabáty zúžené v pase, které vytvarují ženské křivky. Vyhněte se zbytečným detailům a předimenzovaným kapsám, které mohou přidávat kila navíc.

Zásadním prvkem je pásek, který by na vašem kabátu rozhodně neměl chybět. Ideální je široký pásek, který definuje a zdůrazňuje pas. Silnější dámy by měly volit barvy tmavé nebo sáhnout po barevně členěných modelech, které opticky zeštíhlují.

Jeden kabát na celou sezonu


Pokud neplánujete v zimě střídat bundy a kabáty, pořiďte si zimní kabát v neutrální černé barvě a jednoduchého střihu. Příliš výrazný kabát je na celou zimu a podzim nepraktický. Nedá se příliš kombinovat a při častém nošení se může příliš výrazná barva okoukat.

Zdroj, foto: Gate

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vyberte si správný kabát na vaši postavu:

Vyberte si správný kabát na vaši postavu
Vyberte si správný kabát na vaši postavu
Vyberte si správný kabát na vaši postavu
Vyberte si správný kabát na vaši postavu
Vyberte si správný kabát na vaši postavu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
rada bundy a kabaty SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
no hlavně že tam strčí modelky který utekly z dachau vždyt má stehno jak já ruku chudinka malinka podvyživenáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale co ty...co jsou vysoké ...a nemají šanci s prodlouzenou delkou rukavu
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda bundy a kabáty s kapucíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles