Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní móda 2011

1. 11. 2011 | Trendy
Ve většině obchodů už mají nové kolekce na podzim a zimu, a proto je dobré si vybrat takové, abyste byly in, elegantní, trendy a šly s módou. Letos se dost objeví lineární různobarevné potisky a vzory. Pro letošek budou převládat tmavé barvy bund, kabátů a kabátků s doplňky různých barev.

Velkým trendem také bude kostka v jakékoliv podobě a velikosti, stejně tak i pruhy. Nic nepokazíte, když budete mít i rozverné puntíky, ale všechno dohromady by mělo pěkně ladit. V módě také letos budou například trička s obrázky oblohy, pole a různé z přírody.

Pěkně také budou vypadat různé dlouhé kožešinové vesty a letecké bundy. In také budete, když si pořídíte volné kabáty, volné tuniky a kolové sukně ke kolenům, které doplníte obrázky zvířátek nebo kabelkou s liščím ocasem nejlépe zemité barvy. Také luxusní látky, kůže a kožešiny v nepřehlédnutelných odstínech drahých kamenů budou letos dominovat. Stejně jako loňský rok budete šik, když si vezmete džíny, kalhoty, šaty, svetry, kardigany, kabáty, bundy, kožené bundy a kozačky. Pro podzimní obuv budou nejvíc in lodičky s nízkým podpatkem.

Co se týká barev, opět budou trendy barvy převážně černé, šedé a tmavě modré a to na různém oblečení. Černé kalhoty jsou naprostou klasikou dámského šatníku a i letos tvoří významnou součást většiny podzimních kolekcí. Také stejně jako minulé roky khaki, hnědá, šedá, smetanová, pudrové barvy a letos navíc i  červená, korálová nebo zářivě zelená. Co se týká halenek, tak se vrací styl 40. let minulého století a to zdobené halenky, které zdůrazňují ženskost a eleganci. Materiál převážně lesklý satén a jemné hedvábí. V módě jsou také kožené sukně, které budou vypadat nejlépe s ležérními a neformálně laděnými svršky, svetříkem nebo trikem.

Moderní jsou také různé pleteniny a to i svetřík na knoflíky, vrací se móda z 80. let. Ovšem barvu jako světlá béžová nebo hnědá vystřídá temně granátově červená, safírová, zářivá safírová modř, smyslná rubínová, elegantní modro fialová ametystová nebo decentní citrínová žluť. Elegantní také budete v pletených šatech a to nejlépe, pokud si pořídíte pouzdrový střih z tradičních materiálů a áčkové rozšířené v délkách nad kolena, k tomu třeba pěkné kozačky. Svetry nejlépe s výrazným motivem a úplety s nejrůznějšími obrázky, například květiny nebo zvířecí motivy.

Pokud si plánujete pořídit nové boty, vrací se móda z devadesátých let a in jsou boty na platformě, kovbojské kozačky, balerínky, mokasíny, kotníkové boty, dlouhé kozačky i zimní lodičky otevřené i zavřené se šněrováním. Oblíbená barva je stále černá nebo hnědá. Jestli chcete novou kabelku, tak nejlépe z hadí kůže, je elegantní, luxusní a nadčasová. K takové kabelce se bude hodit šperk, a moderní jsou také obrovské náušnice s nepřehlédnutelným velkým náhrdelníkem a v kombinaci se saténovou halenkou, mohérovým svetrem nebo hedvábnými šaty budete vypadat stylově.

Markéta - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkpodzim nemusím, ale je pravda, že i v modě jsou příjemné barvičky.
Obrázek uživatelky
profil
moda hezká ale raději mám ráda létoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkné trendy letošního podzimu.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
moje slova SmajlíkSmajlík
nemám ráda zimu, to jsou silné slova , spíš ji nemusím, mám ráda podzim , jaroSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
navlíknu co mám ve skříni,hlavně teplo a sucho.A nejraději bych usnula a probudila se až v dubnu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles